Natalia sobre perseguidor de porta doodsbedreigingen: “Ik besef dat het niet gaat stoppen”

© Kris Van Exel

Natalia (41) começou a falar com o radiozender Joe se pronunciou sobre os doodsbedreigingen die een vrouw haar via Instagram zou hebben gestuurd. De zangeres stapte vorige semana naar de rechtbank om haar vermeende stalkster aan te klagen. “Mensen zitten achter hun computer e denken dat allemaal kan. Ik ben naar de rechtbank geweest om die persoon in de ogen te kijken.”

Wouter van Biezen

De vrouw em kwestie, SH, zou tussen janeiro em abril de 2021 via mídia social vijf keer berichten gestuurd hebben die over de schreef gingen. “Ze postte op Instagram dat ze me ging vermoorden en me voor de rechter zou slepen”, zei Natalia hierer em Het Nieuwsblad.

De Kempense zangeres é bem wat negatieve comentar gewoon over haar repertório en zelfs over haar persoon, maar doodsbedreigingen gaan een stap te ver, laat ze weten bij Sven e Anke op Joe. “Vivemos em een ​​periode waarin de mensen amargor geworden zijn, maar dat wil niet zeggen dat je iemand mag bedreigen met de dood. Ik wil echt een punt maken, maar ik besef ook dat het niet gaat stoppen.

Mentaal welzijn

De beklaagde SH kwam niet opdagen in de rechtbank en liet zich vertegenwoordigen door haar advocaat. Natalia vond het dan weer wel belangrijk om persoonlijk naar de zitting te komen. “Mensen zitten achter hun computer e denken dat allemaal kan. Ik ben naar de rechtbank geweest om die persoon in de ogen te kijken. Jammer genoeg era ze niet aanwezig.”

Om te achterhalen de vrouw al dan niet toerekeningsvatbaar is, stelde de rechtbank een psychiater aan om haar te onderzoeken. Natalia stipte bovendien aan dat er vandaag nog te weinig aandacht wordt geschonken aan mental welzijn. “Mensen moeten hulp inroepen als er iets é. Eu não estou bem. Ik ga ook om de zoveel tijd eens naar de psycholoog. Ik heb dat nodig, quero je moet in balans blijven. Er is veel te weinig geld uitgetrokken voor mensen die hulp nodig hebben, maar dat niet kunnen betalen.”

LEI OK. Natalia persoonlijk naar rechtbank voor vrouw die doodsbedreigingen stuurde op Instagram: “Op een bepaald moment gaat het er los over”

READ  Instagram-oplichtster Anna Sorokin wordt VS uitgezet

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info