Naïm (17): “Ondanks mijn ziekte ga ik er alles aan doen om mijn diploma te halen”

“Toen ik twee jaar oud era, começando de klachten al. Ik tinha van zweetaanvallen en hevige koorts. In de loop der jaren zijn er nog veel meer dingen bijgekomen, zo kreeg ik te maken te maken met genjenjenricht, on nog het maar op .Ook heb ik drie jaar lang maar gewogen 26 kilos.Douchen era al te veel en zelfs tandenpoetsen lukte niet, ik era lichamelijk helemaal uitgeput.mentale klachten.

Tien jaar lang heb ik eigenlijk een soort eenzame strijd gehad. Toen ik door de mentale klachten het leven niet meer zag zitten, zijn mijn ouders nóg hard gaan zoeken naar een oplossing. Op die manier zijn we er via een alternatieve therapeut achter gekomen dat ik de ziekte van Lyme heb. In de reguliere geneeskunde heb ik verschillende artsen bezocht, maar ik heb nooit een Lyme-diagnose gekregen. Ik ben er ook nog op getest, maar het is dus heel moeilijk om de bacterie in je bloed terug te vinden.

Een groot gedeelte van mijn tweede schooljaar op het gymnasium ben ik niet op school geweest. Ik ben uiteindelijk alsnog overgegaan naar het derde jaar door thuis aan zelfstudie te doen. Ik was zo vastberaden om over te gaan, blijven zitten zat er voor mij niet in. Daardoor heb ik alles op alles gezet. Zo zie je: als je iets écht wil, dan lukt het ook. Em derde klas startte ik uiteindelijk com mijn bioresonantiebehandelingen. Door alle gifstoffen die vrijkomen, word je in het begin eigenlijk nog zieker. Daardoor kon ik nauwelijks naar escola gaan. Uiteindelijk ging ik naar het vwo en zit ik in het vijfde jaar.

Semana Vorige haalden mijn oud-klasgenoten hun gymnasiumdiploma. Ik ben ontzettend blij voor hen. Toch estava bem confrontado, omdat ik zoiets heb van: ik had m’n diploma ook gehaald als ik gezond was geweest. Hoewel het een lang en ingewikkeld process was, heb ik mijn situatie leren accepteren. Todos os zo lang tegenzit door je ziekte en je ziet dat alles steeds lastiger for je wordt, dan moet je dat gewoon accepteren. Heeft geen zin om onnodige zorgen en stress te ervaren. Ik heb er daarom bewust para gekozen om mijn leven com zo min mogelijk stress te leven, omdat stress mijn herstel van chronische Lyme simpelweg tegenwerkt.

Inmiddels zit ik op een school waar veel meer rekening wordt gehouden met mijn ziekte. Dat é calcanhar fijn. Op mijn oude school era dat namelijk niet het geval. Er wordt em onze maatschappij com heel veel dingen geen rekening gehouden en je moet altijd maar doorgaan en pressteren. Er zijn heel weinig praktische oplossingen voor jongeren als ik met een chronische ziekte. Je probeert daardoor te voldoen aan de standaarden waar leeftijdsgenoten wel aan voldoen. Toen dat para mij niet meer ging, werd ik me bewuster van de baseddingen van het leven en dat je dankbaar moet zijn para dingen die je hebt. Daarom raakt het kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze veeleisende maatschappij mij niet meer.

Eu comecei ooit mijn kledinglijn Lymiez om mijn eigen genezing te bekostigen met als slogan ‘Superar & Melhorar’. Die slogan is ook mijn levensmotto en inmiddels de naam van mijn huidige bedrijf. Ik hoop mensen te kunnen inspireren om iets van het leven te maken, ondaks de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. Voor de toekomst hoop ik verder volledig gezond te worden en mijn vwo-diploma te behalen. Wie weet blijkt het uiteindelijk onmogelijk te zijn en lukt het me nooit, maar ik zie het als een uitdaging en experiment. Daarnaast wil ik, também ik ooit succesvol ben, iets kunnen betekenen voor mensen die chronisch ziek zijn de het niet race hebben. Dat vind ik ontzettend belangrijk. Daarom é het een van mijn dromen en doelen.”

Naim (17)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info