Nada hij moord op zichzelf in scène zette: advocaat Alex Murdaugh zal aangeklaagd worden voor moord op zijn vrouw en zoon

Alex Murdaugh foi al aangeklaagd para meerdere gevallen van fraude, onde meer omdat hij een huurmoord op zichzelf tinha besteld zodat zijn zoon miljoenen van de verzekeringen zou krijgen. Nu zal de advocaat uit South Carolina também foi anunciado para o momento de onopgelosten moord em zijn vrouw Maggie en zoon Paul, em junho de 2021. Dat heeft zijn raadsman aan Amerikaanse media gezegd.

adbBron: Reuters

O advogado Alex Murdaugh (54) teve op 7 de junho de 2021 por Margaret (52) e zoon Paul (22) dood teruggevonden, conheceu mais kogels neergeschoten buiten hun huis. Amper enkele maanden depois, op 4 de setembro, overleef de telg van een proeminente advogadonfamilie zelf ternauwernood een moordpoging: hij werd op klaarlichte dag neergeschoten op straat. Al na een par weken zag Murdaugh zich echter gedwongen toe te geven dat hij de moordpoging zelf tinha besteld.

LEI OK. Eerst werden moeder en jongste zoon vermoord, toen bestelde advocaat moord op zichzelf zodat oudste zoon fortuin zou krijgen (+)

“Hij wilde niet dat de politie nog meer tijd spendeerde aan deze nepmisdaad in plaats van te focussen op de moorden op Maggie en Paul”, verklaarde zijn advocaat toen. Alex Murdaugh era um hun dood zo depressief en zijn leven raakte zo verwoest door zijn opioïdenverslaving dat hij had bestlist het te beëindigen, volgens zijn advocaat. Maar hij wilde proberen “iets te doen om zijn achtergebleven oudste zoon Buster te beschermen”, klonk het.

Murdaugh werd onder meer aangklaagd por verzekeringsfraude. Zijn vergunning om als advocaat te werken, werd ingetrokken.

READ  Chega de verde no mapa corona europeu

Mais aan het licht gekomen

Door het onderzoek naar de mislukte huurmoord kwam niet alleen naar buiten dat hij miljoenen had verduisterd van zijn advogadonkantoor om zijn verslaving te bekostigen, het bracht ron ook de opvallend on hod de Alex a dodent. Zo werd een crimineel onderzoek geopend naar het overlijden van een huishoudster die van de trap viel in zijn wining in 2018. Murdaugh bleek daarna miljoenen dollar die haar family aan verzekeringsgeld had moeten krijgen in beigen. Nog tientallen aanklachten, waaronder fraude, volgden.

In de nasleep van de in scène gezette moord op zichzelf waren ook vragen gerezen over de onopgeloste moorden op Margaret en Paul. Nu hebben speurders van South Carolina de familie ingelicht dat ze van plan zijn depois deze semana aanklachten in the dienen tegen Alex Murdaugh. Dat heeft zijn advocaat Jim Griffin gezegd.

© ISOPIX

LEI OK. Bootongeval, auto-ongeval en val van de trap: opstapeling mysterieuze sterfgevallen in zijn naaste kring doet machtige advocaat de das om (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info