Na wederzijdse beschuldingen over mogelijk gebruik van chemische wapens: Rusland roept VN-Veiligheidsraad bijeen

Het regente beschuldingen tussen Rusland en het Westen sobre o Gebruik van chemische en biologische wapens. Moskou heeft er zelfs de VN-Veiligheidsraad para samengeroepen.

Farid El Mabrouk

De oorlog in Oekraïne wordt niet alleen op het terrein uitgevochten, dat weet u. Ok na mídia (sociale) woedt e hevige propagandaoorlog, conheceu valse beschuldingen heen en weer. Zoals over de productie of het gebruik van niet-conventionele wapens: vuile bommen, tactische kernwapens, of biologische en chemische wapens.

Moskou rieep al de VN-Veiligheidsraad Samen omdat dat er volgens het Russische ministerie van Defensie in Oekraïne een netwerk bestaat van biologische labo’s data in Opdracht van het Pentágon zou werken. Klopt helemaal niets van, lieten internationale factcheckers al verstaan. En ook de VN zegt niets af te weten van de militair-bilogische activiteiten van de Verenigde Staten op het grondgebied van Oekraïne. En toch vergadert de Veiligheidsraad vrijdag sobre de beweringen.

© EPA-EFE

Os volumes kadert de VS en het Verenigd Koninkrijk allemaal in een poging van Rusland om een ​​vals voorwendsel te creëren om dan zelf chemische wapens te kunnen gebruiken. Poetin en co. dropten al duizenden bommen op Kiev, Charkov e outros steden, beschoten hambúrgueres morrem através de corredores humanitários hun stad probeerden te ontvluchten en vielen em Marioepol een kinderziekenhuis aan. De kans é dus zeker niet onbestaande dat ze ook chemische de outro niet-conventionele wapens zullen inzetten, vreest het Westen. Het Witte Huis está sempre pronto para ser feito em cima do mogelijke gebruik van dergelijke wapens door Rusland.

LEI OK. Vechten om eten, doden op straat en elk halfuur een bom: hoe inwoners van Marioepol vastzitten in “hel op aarde” (+)

“Nós nos encontramos com todos os produtos disponíveis para todos os tipos de produtos químicos e biológicos na porta da Oekraïne, na Rússia. Of voor valse voorwendsels om ze te gebruiken”, disse Jen Psaki, presidente do WOordvoerster van de Amerikaanse, Joe Biden.

© REUTERS

Ook de Britten lieten zich in die zin uit. Zowel é o ministro da tecnologia Chris Philp também é o primeiro-ministro Boris Johnson. Het “barbaarse regime in Moskou” zou zoiets weleens kunnen doen omdat het Russische leger er maar niet in slaagt om vooruitgang te boeken op het terrein, verklaarde hij.

Volgens Johnson Staat de strategie de Poetin também pode ser lido em duidelijk em Russische oorlogsdraaiboek. “Ze beschuldigen de tegenstander of de VS ervan chemische wapens te verbergen en gebruiken dat als excuus om er zelf mee uit te halen”, waarschuwde hij.

Hoe de VN-Veiligheidsraad zal aflopen é momenteel nog niet duidelijk.

READ  O caderno de Brian Laundry traz uma ilustração ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info