Mysterieuze ‘De mol’-gast onthuld | Padrão

Na van de eerste aflevering Café de mol zijn de deelnemers aan het programma voorgesteld. Apresentador Gilles De Coaster gaf ook de identiteit van de vreemde man in de trailer vrij.

Het tiende, feestelijk, seizoen van het Play4-programma De mol gaat pas volgende zondag van start. Maar om het publiek al wat op te warmen, werd zondagavond de eerste aflevering van het praatprogramma Café de mol uitgezonden. Daarin werd de nieuwe lichting deelnemers voorgesteld. De tien kandidaten zijn allemaal tussen de 19 en de 51 jaar oud, zoals altijd é én van hen de mol. Wie? Dat zullen ze op de Canarische Eilanden uitzoeken.

Em de reboque van het tiende seizoen, die enkele weken geleden werd gelanceerd, dook een mysteriauze gedaante op. Kijkers gingen meteen op onderzoek uit. Ele foi een nieuwe medepresentator? De een samensmelting van alle mollen de winnaars uit vorige edities? Dentro Café de mol onthulde Gilles De Coster de waarheid. ‘Het is an samegesteld beeld van alle kandidaten van dit seizoen. Wanneer er een afvaller is, gaan we er telkens én gezicht uithalen. Zo krijg je elke week een nieuw gezicht, dat in Café de mol bekend zal gemaakt worden. Zo ga je, naarmate de reeks vordert, de mol steeds duidelijker zien.’
READ  Dany Verstraeten blikt terug op spraakmakende 'Zillion'-reportage: “Pornoshows waar je nu nog rode oortjes van krijgt” | televisão

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info