Moord in hotel en e brute marteling in Kopenhagen: Deense politie opent klopjacht op Nederlander (24) | Buytenland

Deense politie é um zoekactie internacional que começou em 24-jarige Nederlander a palavra verdacht van betrokkenheid bijeen moord é een brute marteling no centro de Kopenhagen. Dat bevestigt de Deense politie aan AD.nl. De politie spreekt in beide zaken van een “zeer brute aanval”. “Daarom starten ween intensief onderzoek om de verdachte achter de tralies te krijgen.”

Deense politie neemt beide zaken zeer ernstig en heeft via diversos canais een foto de gezochte Nederlander verspreid. De man zou vorige week zondag betrokken zijn geweest bijeen moord op een 28-jarige man in hotel NH Collection em Deense hoofdstad Kopenhagen. Ele slachtoffer werd met ernstige verwondingen aan het hoofd gevonden em een ​​hotelkamer. De man werd em kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed een dag depois aan zijn verwondingen.

Linkeroor afgesneden

Você pode encontrar o hotel no hotel, sloeg de Nederlander vermoedelijk opnieuw toe in een wining Silkegade, een straat in hartje Kopenhagen. Op dit adress werd een 25-jarige man zwaar toegetakeld met een mes. Zo werd op zijn benen gestoken, werd een van zijn wangen opengesneden e werd zijn linkeroor afgesneden. Dat escritura de Nederlander vermoedelijk mesmo conheceu een Compagnon Deense, o twee dagen mais tarde werd aangehouden.

De Nederlander die nu gezocht wordt é de 24 jarige Yahye O. Tegen hem é een internacional arrestatiebevel uitgevaardigd. De politie denkt dat hij para beide aanslagen veranwoordelijk is, omdat de verwondingen van zijn slachtoffers overeen zouden komen.

O. is vermoedelijk gevlucht naar het buitenland. “Mogelijk zit hij in Zweden, Noorwegen, of het noorden van Duitsland”, aldus woordvoerder Jensen. “Maar aangezien de verdachte een Nederlander está em banden heeft met het Verenigd Koninkrijk, zoeken we hem ook in die landen.”

READ  Tientallen Britse parlementsleden betict van seksueel wangedrag

Levensgevaarlijk

De Deense politie beschouwt O. als levensgevaarlijk. Burgers moeten bij het antreffen van de man niet zelf in actie komen, maar onmiddellijk de politie bellen. “Het was een zeer brute aanval, dus webben een intensief onderzoek opgestart om O. achter de tralies te krijgen. Nós hebben een goede samenwerking conhecemos onze collega’s em het buitenland, maar we hebben de hulp van de burgers nodig.”

Om O. zo snel mogelijk te vinden, heeft de politie enkele foto’s van hem vrijgegeven. Op deze beelden é te zien dat hij met twee zwarte tassen sobre straat loopt. Wat hij em Kopenhagen escritura e wat zijn relatie é encontrado de outro verdachte, é vooralsnog onduidelijk.

De 20 jarige vermeende handlanger van de Nederlander bekent dat hij aanwezig estava no hotel, maar zegt niet veranwoordelijk te zijn voor de moord, zo liet zijn Deense advocaat aan AD.nl weten. Em een ​​eerste zitting heeft hij onschuldig gepleit.

Deense politie vermoedt dat er een verband é tussen de moord no hotel en de steekpartij em Silkegade. Over toestand van het gemartelde slachtoffer é verder weinig bekend, wel zou hij aanspreekbaar zijn. O Hotel NH Collection, o hotel que oferece a melhor plataforma de moord, não será reabastecido por todos os colegas Nederlandse’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info