Moeder van Britney Spears reagiu ao seu comentário: “Ik wil gewoon dat ze gelukkig is” | Celebridades

CelebridadesLynne Spears (67) começou a trabalhar em um gesto com a americana ‘Page Six’, que foi lançada sobre a banda com seu mestre. Een fotograaf wist de moeder van de zangeres te Strikken Voor een reactie en vroeg of ze het erg vond dat ze niet uitgenodigd foi op het trouwfeest van de popster.

Bekijk hier: dit was het spectaculaire trouwfeest van Britney Spears

“Ik wil gewoon dat ze gelukkig is”, aldus Lynne Spears. De moeder van de zangeres werd door een photograaf gespot op de luchthaven van LAX. Lynne foi op weg naar de parkeergarage toen ze opgemerkt werd door de Amerikaanse paparazzi. Mais dan én korte reactie wist de journalist in kwestie echter niet los te krijgen.

De moeder van de zangeres heeft zich op sociale media well al eerder uitgesproken over het huwelijk van haar dochter. “Je ziet er stralend uit”, não tem nada de novo no Instagram. “Het ziet eruit als een droom. Het feit dat het bij jullie thuis is, maakt het eens zo speciaal. Ik hou van jou.”

Família

Lynne Spears foi dus niet aanwezig op het huwelijk van haar dochter, maar daar heeft de zangeres naar eigen zeggen wel een goede reden voor. “Ze heeft mijn leven verpest. Ze zei dat ze geen idee tinha van wat er allemaal gaande was, maar ze weet goed genoeg wat ze gedaan heeft”, klonk het eerder bij Britney Spears. Volgens de zangeres kwam het idee van de curatele namelijk hoofdzakelijk van haar moeder Lynne. Sinds La Spears weer een vrije vrouw is, heeft ze dan ook alle banden met de rest van haar familie verbroken.

READ  BV 24/7. Kelly Pfaff nunca ouviu falar em família, mas também ouviu The Rolling Stones e Kat Kerkhofs, amigos e fãs de Ibiza | BV

(Lees verder onder de foto.)


De familie van de zangeres probeert echter nog steeds om met haar in contact te komen. Britneys vader Jamie eist bijvoorbeeld dat zijn dochter weer voor de rechtbank verschijnt. “Als ze ze 15 miljoen dollar voor haar verhaal ontvangt, kan ze toch ook getuigen?”, clique aqui. Daarnaast liet de broer van de popster, Bryan Spears, uitschijnen dat hij er zelf voor heeft gekozen om niet te komen naar het huwelijk van zijn zus.

Além disso, o conteúdo de 40 jarige popster foi lançado via Instagram e foi escrito por meio de machtsmisbruik: “Je bent nooit welkom geweest op mijn huwelijk, dus waarom vind je het nodig om op plaat socialej media teding? Je weet dat je me op meerdere punten gekwetst hebt en dat mag je voelen ook”, aldus Spears in de ondertussen verwijderde Instagrampost.

LEES OK:

Vader Britney Spears eist een verklaring: “Als ze 15 miljoen dollar voor haar verhaal ontvangt, kan ze toch ook getuigen?”

Ops, ela fez isso de novo: Britney Spears verwijdert conta no Instagram

De nasleep van Britneys trouw: zangeres ontslaat bodyguards e haalt uit naar haar broer

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info