Modelo Bella Hadid kreeg neuscorrectie op haar 14e en heeft daar spijt van

© EPA-EFE

Topmodel Bella Hadid (25) heeft spijt dat ze op haar veertiende plastische chirurgie onderging. Dat heeft ze gezegd em een ​​entrevista met Voga. Na entrevista datzelfde sprak ze over de moeilijkheden waar ze mee te maken krijgt in de modesector. “Ik had altijd het gevoel dat ik geen recht had om te klagen, dus ook niet om hulp te zoeken.”

Hadid betreurt dat ze op veertienjarige leeftijd een neuscorrectie onderging. Dat zegt ze tegen Voga. “Ik wou dat ik de neus van mijn voorouders had gehouden”, zei ze. “Ik denk dat ik erin gegroeid zou zijn.” Volgens tal van andere geruchten zou een neuscorrectie niet de enige ingreep zijn die het model sobrging. Maar de 25 jarige ontkent. “Mensen hebben altijd iets te zeggen, maar wat ik te zeggen heb, is dat ik altijd verkeerd begrepen ben in mijn sector en door de mensen om me heen.”

Na entrevista, gaat Hadid ficou verde em op de burnout die ze vorig jaar doormaakte en waar ze zich ook voor liet behandelen. Er waren mensen online die zeiden: Je left dit geweldige leven, dus hoe kan je dan klagen? Ik had altijd het gevoel dat ik niet het recht had om te klagen, wat betekende dat ik niet het recht had om hulp te zoeken, wat mijn eerste problem was.”

O modelo zou tijdens het entrevista ook doelen op “meerdere jeugdtrauma’s”, mas gaf ook vooral aan dat ele trabalhou no modo-industrie zijn tol eist. Er zou de afgelopen jaren bem al wat vooruitgang geboekt zijn in de sector, maar toch moet er volgens haar nog veel verbeteren. “Modo kan je feito de je breken”, zei ze. “Eindelijk spreken meisjes zich uit over tamanhos de amostra, maar toen ik zeven jaar geleden voor het eerst begon, paste ik niet in Saint Laurent. En ik herinner me dat een estilista het over mijn gewicht had omdat ik mijn rits niet dicht kreeg. Terugkijkend Denk ik, ja, want een Saint Laurent-tamanho da amostra van op de catwalk foi gewoon geen echte maat voor iemand. Maar dan denk je dat er iets mis is met je, en niemand om je heen zegt: Nee, nee, je bend in orde, maak je geen zorgen, het is een kleine maat.”

Hadid sprak zich ook uit over haar zus e colega-model Gigi (26). “Ik era de lelijkere zus. Ik era a morena. Eu era niet zo cool als Gigi, niet zo extrovertido”, zei ze. “En helaas: als je dingen zo vaak te horen krijgt, ga je het gewoon geloven. Ik vraag mezelf altijd af hoe een meisje conheceu ongelooflijke onzekerheden, angst, depressie, lichaamsbeeldproblemen, eetproblemen, die het om aangeraakt te worden, a intensa angústia social … em deze businessko ismentech. Maar door de jaren heen ben ik een goede actrice geworden.”

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

READ  Após o episódio 1: Essas são todas as dicas do "Cantor Mascarado" em sequência | O cantor mascarado 2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info