Ministério russo de Buitenlandse Zaken dreigt opnieuw: “Dergelijke agressie tegen Rusland kan niet zonder antwoord blijven”

Het Russian ministerie van Buitenlandse Zaken heeft opnieuw een strengh waarschuwing gegeven het Westen. De wordvoerder vertelde het westen te stoppen conheceu het op de proef stellen van het geduld van Rusland. De VS fica em een ​​reactie al weten dat het niet toestaat dat Moskou Europese landen “intimideert”.

Donderdag werden er in de Russische stad Belgorod, in de buurt met de grens van Oekraïne, twee krachtige explosies gehoord. Dat melden getuigen aan Reuters. Het was niet onmiddellijk duidelijk wat de oorzaak was, of er schade is en of er slachtoffers gevallen zijn. De afgelopen dagen heeft Rusland verschillende aanvallen gemeld in de regio, die volgens hen door Oekraïense strijdkrachten werden uitgevoerd.

Oekraïne zelf heeft de verantwoordelijkheid nog niet opgeëist, maar heeft de incidenten wel omschreven als “karma” para negen weken dat Rusland het land aanvalt.

Maria Zakharova, oradora do ministério da Rússia em Buitenlandse Zaken, daarom het westen donderdag opnieuw een strnge waarschuwing gegeven. Dat voor de aanmoedigingen aan Oekraïne om op Russisch grondgebied toe te slaan. Ze zei dat de Oekraïense presidente Volodymyr Zelenski werd “gebruikt” door het west, en vertelde het west te stoppen conheceu o op de proef stellen van het geduld van Rusland. Ze dreigde ook conheceu aanvallen op bezoekende westerse hoogwaardigheidsbekleders em Oekraïne.

“Dergelijke agressie tegen Rusland kan niet zonder antwoord blijven. Wij zouden graag zien dat Kiev en de westerse hoofdsteden de verklaring van het Russische ministerie van Defensie serieus nem dat greenre provocaties die Oekraïne ertoe aanzetten van Russische instalações aan te vallen word be wooante rd react.” Rusland dreigde de afgelopen dagen ook met het afsluiten van gaskranen en de Russische president Vladimir Poetin zei woensdag dat er “bliksemsnel” gereageerd zal worden en dat hij daarvoor “alle digui”.” zal ebt en ken

READ  Homem turco teste al 14 maanden positief op corona

“Palavra Onverant”

O presidente da De Amerikaanse, Joe Biden, subiu donderdag tijdens een persconferentie gezegd dat zij het niet zullen toestaan ​​dat Moskou Europese landen “intimideert” door te dreigen hen van energiebronnen te beroven nog.aldus Biden “Nós nos encontramos com outros países, zoais Coréia, Japão e Catar, om onze europeus bondgenoten te helpen die bedreigd worden door de Russische chantage.” Hij zei ook dat de dreigementen kernwapens te gebruiken “onverantwoord” zijn en “de Russische wanhoop illustreren.”

(sg)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info