Met Roglic heeft Vuelta também está entre os favoritos

Primoz Roglic ontbrak eind juli em Paris toen zijn Deense ploeggenoot Jonas Vingegaard werd gehuldigd als winnaar van de Tour de France. Dat escritura zeer, pode tegelijkertijd liet de Sloveen van Jumbo-Visma die gevoelens niet de overhand nemen. “Je moet je nooit focussen op het verleden, alleen op de toekomst”, sprak de winnaar van de afgelopen drie edities de Ronde van Spanje. De Vuelta começa vrijdag em Utrecht.

Pas begin deze week werd duidelijk dat Roglic (32) naar de Domstad zou afreizen, waar hij vrijdagavond met een ploegentijdrit aan zijn jacht op de evenaring van begin het record van de Spaanjaard Roberto Heras – viervoudig – eind De gevolgen van een val in de vijfde etappe van de Tour de France impedido Roglic dermate dat hij anderhalve uma semana depois mais opgeven. “Primoz oogt vertrouwd, stoïcijns, echt in vorm en supersterk”, foi de erste indruk van ploeggenoot Mike Teunissen. “Ik heb het gevoel dat hij er klaar voor is. Maar als dat niet zo is, zou hij het toch niet laten merken.”

Roglic zag thuis op de bank, toen nog zwaar gehavend, hoe Vingegaard de gele trui behield tot em Paris e zijn ploeg de zege bezorgde die de Sloveen al zo veel jaren nastreeft. “Ik was zeer teleurgesteld dat ik moest opgeven, maar ik kwam op een punt dat ik geen quilômetro meer verder kon. Ik het geaccepteerd en was uiteraard superblij met onze successen”.

Encontrei o Komst van Roglic heeft de Vuelta também een ​​topfavoriet, die een rijtje beoften en subtoppers voorgaat in de polls. België hoopt op de jonge Remco Evenepoel, 22 jaar inmiddels e também jaar onde meer winnaar van Luik-Bastenaken-Luik. Outros renners die als kanshebber voor de eindzege worden beschouwd zijn do Ecuadoraan Richard Carapaz, do britânico Simon Yates e dos portugueses João Almeida.

READ  Zieke Dries Van Gestel moet de Ronde van Vlaanderen laten schieten | Ronde van Vlaanderen 2022

Roglic laat zich niet verleiden tot uitspraken over zijn concorrenteen, al stelt hij na een vraag van een Belgische journalist dat Evenepoel zich niet meer hoeft te bewijzen. “Hij é supersterk. Maar ik denk niet aan anderen en kijk alleen naar mezelf. Iedereen begint op null.” Het zijn bekende worden van de Sloveen, die geen man is van spectaculaire uitspraken.

Hij zegt klaar te zijn voor de Vuelta. “De komende dagen gaan we zien wat dat betekent. Ele começou a conhecer de ploegentijdrit é meteen heel belangrijk para seu klassement. Daarna moet ik de ritten em Nederland schadevrij doorkomen. Mais tarde, komen de belangrijkein ritzin g ritten watechen weecht het gaat.”

ANNP

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info