Meghan Markle reapareceu após o aborto: “Mannen moeten van zich laten horen” | Showbizz

RealezaEle foi afgelopen vrijdag een gitzwarte dag na América toen het nieuws bekendraakte dat het Amerikaanse hooggerechtshof het recht op abortus had teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen vanaf nu volledig zelf de vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beeïndigen. Calcanhar o que a celebridade usou em todas as suas origens genocidas nas mídias sociais, maar nu laat ook da duquesa de Sussex, Meghan Markle (40), van zich horen.

Meghan Markle aparece em ‘Vogue’ reagindo a terugdraaien van Roe v. Wade, de abortuswetgeving na América. “Mannen moeten ook hun stem laten horen. Dit zijn beslissingen met gevolgen die iedereen aangaan en die van invloed zijn op family, relaties en op gemeenschappen in het algemeen”, aldus Markle. “Het is misschien gericht op vrouwen, maar ook mannen dragen hier de gevolgen van.”

Ze heeft er de afgelopen dagen veel over gesproken conheceu haar man prins Harry (37), os zoals net zij erg moeilijk conheceram o beslissing. “Hij is ook een feministe”, klinkt het. Markle é zich er van bewust dat wanhoop momenteel overheerst bij veel vrouwen. “Dit moment vereist eenheid en daarom moeten we de handen in elkaar steken. De Grondwet dateert van een tijd waarin vrouwen nog tweederangsburgers waren, maar dat zijn wij niet.”

“Deze beslissing beïnvloedt niet alleen de lichamen van de vrouwen, maar ook hun levens”, aldus Markle. “Wat zegt disse sobre ons vrouwen? Dat onze fysieke veiligheid er niet toe doet, dat vrouwen in het algemeen er niet toe doen. Maar dat doen wij wel. Vrouwen zijn belangrijk.” Ze vervolgt: “Niemand mag worden gedwongen een beslissing te nemen die hij niet wil, of een die onveilig is of zelfs ons eigen leven in gevaar brengt.”

READ  A Sony Music parou de conhecer Lil Kleine. O rapper naar Marbella é vertrokken? | Showbizz

LEES OOK:

Onderzoek naar pestgedrag van Meghan Markle afgerond, maar uitkomst blijft geheim

Van giftige wanhoopsdaad tot zwangerschap na verkrachting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoonlijk verhaal

Green Day-frontman wil geen Amerikaan meer zijn na terugdraaiing abortuswet: “Ik kom verdomme naar Londen”

BEKIJK OOK: O vocalista do Green Day vai voltar para os Estados Unidos

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info