Max Colombie anulado cheira optredens wegens ‘angststoornissen en een depressie’

“Een boodschap van Max”, clique na conta do Instagram de Oscar and the Wolf. Em een ​​bericht op sociale media laat de cantor e compositor weten dat hijeen aantal optredens moet uitstellen of anularen. “Jullie hadden misschien al gemerkt dat er iets aan de hand was.” Hij vervolgt: “Ik voel mij namelijk niet zo goed. Eu conheci angststoornissen e een depressie”, todos os fãs de Colombie zijn foram.

Volgens de zanger wisselen goede en slechte periodes elkaar af, maar is het ondertussen tot een punt gekomen waarop het zo niet verder kan. “Ik heb besloten om, samen met profissionais, op zoek te gaan naar een gestructureerde oplossing.”

Colombie maakt verder ook nog duidelijk dat hij vastberaden is on weer beter te worden. “Voor mezelf, voor mijn familie en vrienden, maar ook voor jullie”, staat er verder nog te lezen op sociale media. fantastische show en die kan ik jullie op dit moment jammer genoeg niet geven.”

Vervolgens maakt de cantor e compositor nog bekend dat hij de komende tijd een pauze inlast. “Om te werken aan mezelf, om te rusten en om hopelijk weer beter te worden. Bedankt voor jullie begrip en jullie steun.”