Martine Jonckheere posa com 65º de biquíni: “Boa aparência” | Showbizz

De bikinifoto werd porta haar echtgenoot tijdens een dagje aan zee gemaakt. Filip é er duidelijk trots op en deelde die dan ook op sociale media. “Voor mij geen problem”, aldus Martine. “Waarom zou ik enige gêne voelen? Ik heb vroeger vaak também modelo geposeerd para fotos de lingerie. Ik heb dus wel enige ervaring. En misschien hoort het niet om dat van jezelf te zeggen, maar gezien mijn leeftijd, vind ik ook dat ik er nog wel mag zijn. Ja, de tijd é lief voor mij geweest.

Dat ik vroeger ballet en keurturnen heb gevolgd, zal wel meespelen, maar ik onderhou mezelf ook goed. Elke dag jog ik 30 tot 45 minutos conheceu mijn hond Lester e nadien ga ik soms wat zwemmen. Bovendien gaan nós ook regelmatig wandelen conheceu de hond. Die stappen komen er dus ook nog bij.”

“Pensioen heeft zo’n zijn voordelen”, schrijft Martine bij de foto’s aan zee. “Dat was een grapje, want ik voel me lang nog niet met pensioen”, gaat ze verder. “Ik blijf professionaleel ook bezig. Você pode começar a usar as repetições da comédia ‘Café Beveren’ no heb daarnaast ook nog een outros planos. Toch ‘voel’ ik me soms wel met pensioen. Door het wegvallen van of opnames for ‘Familie’, lijkt er sinds enkele maanden wel iets meer tijd te zijn om puur te improviseren. Plots goting hebben om naar zee te gaan en dan ook meteen kunnen vertrekken. Als je een druk opnameschema de outros verplichtingen hebt, lukt dat niet. Nu kan dat bem. Zo trokken nós deze keer zelfs twee dagen in dezelfde week naar de kust. Vroeger era dat ondenkbaar. Em Zeebrugge genoten nós vamos een wandeling em de duinen en vierden nós daarna em een ​​gezellig beachbar ons 42 jaar Samenzijn. Wat depois bezochten we Cadzand omdat onze hond Lester, die nu al 11 jaar de tweede man in mijn leven is, daar aan de leiband ook mee op het strand mag. Dat mag imers niet overal. Voor ons é de vakantie dus al een tijdje bezig. (latch)”

READ  Aaron Carter e ex-verloofde para tweede keer uit elkaar, politie e kinderbescherming aan zijn deur | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info