Marcelo não se apaixonou por Bernabéu e teve uma grande repetição do Real Betis | LaLiga Santander 2021/2022

Na een dubbele erehaag van de landskampioen en de bekerwinnaar, waren de fans in het Bernabéu klaar voor de grote generale repetitie. Real voelde dat er heel wat Liverpool-ogen naar de wedstrijd keken en wilde goed voor de dag komen.

De thuisploeg nam de wedstrijd in handen, maar het was Willian José die voor de eerste grote kans van de wedstrijd tekende. Seja o que for, leia o Landgenoot Casemiro e scheerde com zijn schot de paal.

Real ontfermde zich over het balbezit, pode duurde lang for ploeg van Ancelotti Betis kon bedreigen. Aanvalsduo Benzema-Vinicius misten na de koffie een reuzenkans.

De aanwezige fans em Madrid waren allerminst onder de indruk, dus greep de treinador van De Koninklijke in. Linksachter Marcelo en middenvelder Isco mochten nog eens opdraven om afscheid te nemen van het thuispubliek. Hazard bleef plakken aan de bank, Gareth Bale – derde vertrekker bij Real – foi zelfs niet aanwezig.

Este último wapenfeit van de wedstrijd kwam van de bezoekers, maar Joaquin lobde de bal hoog over Thibaut Courtois. De les vandaag? Volgende semana mais e melhor tegen Liverpool.

In de partij viel voornamelijk de afwezigheid van Gareth Bale op. De Welshman staat voor een vertrek bij Real, maar was nergens te bespeuren vanavond.

“Hij wilde er graag bij zijn, maar volgende week krijgt hij nog een kans”, reageerde Carlo Ancelotti. De italiano beloofde op de persbabbel dat Bale “em goede vorm zal zijn voor de finale”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info