Marca Zware em Roma: bewoners moeten mondmasker dragen en ramen dichhouden

© AP

Ele está disponível na Itáliaanse hoofdstad Rome wordt geteisterd door een zware brand. Er zouden herhaaldelijk ontploffingen gehoord zijn en aan de inwoners wordt gevraagd om alle ramen te sluiten en zelfs mondmaskers te dragen.

Een dichte wolk van zwarte rook é momenteel zichtbaar em Roma waarvoor de vierde keer in minder dan een maand tijd een brand is uitgebroken. Ditmaal zijn er vlammen te zien in het Centocelle Park, een gebied waar ook verschillende autowrakken staan. Twee flatgebouwen in de buurt moesten ontruimd worden en de straten in de buurt zijn afgesloten para verkeer. Er wordt aan de inwoners gevraagd om mondmaskers te dragen als ze de straat op moeten omdat de rook giftig zou kunnen zijn.

A marca é volgens de Italiaanse krant Il Messaggero aangewakkerd door de harde wind die sinds gisteren over de stad waait. Maar liefst 100 brandweermannen en 50 voertuigen zijn ter plaatse alsook de politie. Em een ​​mum van tijd foi de zwarte wolk te zien em verschillende delen van de stad waaronder bij het Coliseu e bij het Circus Maximus waar het concerto de Maneskin moet plaatsvinden para um público de 70,000 man.

Er waren al verschillende branden em Roma, waardoor de politie denkt aan een pyromaan. Volgens Claudio Mancini, parlementslid van de centrum linkse partij Partito moet de politie nu uitzoeken of het over één persoon gaat of een bende.

READ  Frankrijk verlicht grenscontroles para gevaccineerden | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info