Marc Meert (58) tem escória deste protesto contra o ING-kantoor: “Rekening al sinds oktober geblokkerd, maar nu werd problem plots in acht uur opgelost” | Bunda

Asse/TernatEr é dan toch een oplossing uit de bus gekomen para Marc Meert (58) uit Ternat. U weet wel, de zelfstandige die dinsdagvoormiddag met zijn bestelwagen de toegang tot het ING-filiaal in Asse blokkeerde. Dat escritura Marc omdat hij al sinds oktober geen toegang tot zijn rekening meer heeft bij de bank. Door de protestactie zette een team van ING plots all in het work om het problem op te lossen. Met succes zo blijkt. “Want na acht uur kon ik opnieuw overschrijvingen doen”, aldus Meert.
Meert, die een firm heeft in ramen, deuren en zonneweringen, plaatste dinsdagochtend rond 9 uur zijn bestelwagen for inkomdeur van de selfbankingruimte. “Jullie blokkeren mijn zakelijke centen zonder reden, ik blokkeer jullie deur”, foi zijn slagzin. Rond het middaguur staakte de man uiteindelijk zijn actie nadat er telefonisch contact was geweest. Er werd hem verzekerd dat een team conheceu zijn dossier aan de slag ging en dat hij para 16 uur nieuws ging hebben. “En iets voor 16 uur heb ik ook effectief antwoord gekregen”, zegt hij. “De uitleg foi dat de formlieren, negen bladzijden in total, die ik begin Januari ondertekende en verstuurde nog in verwerking waren. Maar er zou ook een technisch probleem hebben meegespeeld. In ieder geval nam ik ‘s avonds rond 19 uur de proef op de som en het lukte mij om een ​​overschrijving uit te voeren.”

Tom Vierndeels

© Tom Vierndeels

Slechte vai

De actie van Marc Meert wierp dus zijn vruchten af. “Wat wekenlang niet lukte, konden ze nu toch op acht uur tijd oplossen”, zegt hij. “Voor mij is het duidelijk dat er dan minstens én iemand van slechte wil is geweest. Als ze het hadden willen oplossen, dan was dat al sneller gebeurd. Maar het tont ook aan dat we voor onszelf moeten opkomen. Ik voelde gewoon dat ik actie moest ondernemen om iets gedaan te krijgen. Maar pas op, ik ben nog hoffelijk geweest. Omdat ik niet tot tegen deur kon rijden, konden mensen nog altijd binnen en buiten. En er foi een oud vrouwtje die van de markt kwam e conheceu twee winkeltassen naar binnen wilde. Voor haar heb ik mijn auto dan wat naar voor laten bollen. Intussen lijk ik ook enorm veel steun te krijgen. Ik zag honderden reacties voorbijkomen op sociale media, maar er zijn ook mensen die mij al personsoonlijk via de firma contacteerden. Velen die hetzelfde meemaakten of zich in dezelfde situatie bevinden. Een iemand uit Ternat liet mij zelfs weten dat het problem een ​​jaar lang aansleepte en hij alles for de rechtbank heeft moeten trekken for het in orde kwam.”

“Opkomen voor onze rechten”

Of man klant blijft bij ING laat hij in het midden. “Maar vanaf nu zal ik dagelijks voor de daglimiet geld overschrijven naar de rekening die ik bijeen andere bank heb”, zegt hij. “Mijn rekening werd geblokkeerd tussen 19 de outubro e 29 de novembro. Toen dacht ik er vanaf te zijn, maar plots ging de rekening op 23 de dezembro opnieuw op slot. Dus misschien loopt het nu binnenkort opnieuw fout. En zoals ik dinsdag al zei: ik heb mijn firma sinds 1988 en bouwde dus al iets op, maar stel dat je net begonnen bent en je maar én rekening bij één bank hebt. Dan heb je misschien daardoor wel een problem dat tot een faillissement kan leiden. De grootste les die ik heb getrokken: we moeten allemaal meer op onze strepen staan ​​​​en opkomen voor onze rechten. Het geld dat zij blokkeerden was well mijn geld, he.

Tom Vierndeels

© Tom Vierndeels

READ  De Croo mantém silêncio sobre negociações salariais: "O governo já enfrentou incêndios mais intensos" | O interior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info