Man slaat spijker em hoofd van zwangere pakistaanse vrouw met belofte dat zij een jongetje krijgt

© Hospital Lady Reading

No Paquistão é de politie een zoektocht gestart naar een gebedsgenezer die naar verluidt een spijker van 5 centimeter in het hoofd van een zwangere vrouw heeft geslagen. De man had gezegd dat zij op die manier een jongetje zou krijgen.

De vrouw chegou em het ziekenhuis em Peshawar nadat ze eerst zelf tinha geprobeerd om met een tang de spijker eruit te halen. Eerst vertelde ze de artsen dat ze de spijker zelf in haar hoofd had geslagen, maar depois gaf ze toe dat het een gebedsgenezer era. Hij had haar gegarandeerd dat ze zo een jongetje zou baren.

Een dokter van Lady Reading Hospital zei dat de vrouw “volledig bij bewustzijn was, maar enorme pijn had”, toen ze chegou bij het ziekenhuis. De politie é een onderzoek gestart nadat de röntgenfoto’s van de verwonding online waren verschenen.

Drie dochters

Personeel van het ziekenhuis liet aan de plaatselijke krant Alvorecer weten dat de vrouw de gebedsgenezer tinha benaderd nadat ze van een buurman sobre de praktijk tinha gehoord. De vrouw had al drie dochters en haar man had gedreigd haar te verlaten als ze nog een meisje zou krijgen. “Uit angst is ze naar de gebedsgenezer gegaan”, aldus het ziekenhuispersoneel.

Em sommige Zuid-Aziatische landen wordt vaak gedacht dat een zoon op lange termijn betere financiële zekerheid biedt aan ouders dan dochters. Dit leidt tot uitbuitingspraktijken door zogenaamde gebedsgenezers. Gebedsgenezers komen relatief veel voor em bepaalde delen van Paquistão, vooral in de noordwestelijke stamgebieden. Hun praktijken zijn gebaseerd op het soefisme (een mystieke stroming van de islam).

Politiechef Abbas Ahsan tweete dinsdag dat er een especial onderzoeksteam é gevormd om ‘de gebedsgenezer para ele gerecht te brengen die met het leven van een onschuldige van speelde en een spijker in hase le beofd ‘een.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

READ  Berlijnse burgmeester em de val gelokt tijdens 'deepfake' - gesprek com o colega Klitsjko van Kiev

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info