Man rijdt vrouw aan en sleurt haar lichaam zeker 13 km lang mee | Buytenland

Een man die ervan wordt verdacht een voetganger te hebben aangereden en het lichaam vervolgens 13 km te hebben meegesleurd com zijn pick-uptruck, é vrijdag door de politie van de Amerikaanse staateer Californië

De verdachte, de 38-jarige Shawn Ginder, tente tijdens zijn arrestatie te vluchten door van het balkon van zijn wining, op de derde verdieping van een appartementencomplex te springen. Hij verkeert em kritieke toestand.

Ginder tinha eerder o dag conheceu zijn zilverkleurige pick-up een 29-jarige vrouw aangereden die een winkelwagentje voortduwde en een hond aan de lijn had. Na de botsing stopte Ginder niet, maar reed hij nog zeker 13 km door met het lichaam van de vrouw aan zijn voertuig geplakt. Hij stopte uiteindelijk bij de parkeerplaats van een hotel.

De man stapte daar uit, vroeg bij de receptie om een ​​kamer, maar kreeg daar te horen dat het hotel al vol zat. Vervolgens reed hij achteruit de parkeerplaats weer af, waarna het lichaam onde de auto tevoorschijn kwam. Een getuige belde vervolgens de politie.

Não há nada que o lichaam seja gevonden, ontdekten agente de zwaar beschadigde truck van de verdachte bij het appartementencomplex waar hij woont. Vervolgens kon de man daar worden aangehouden. Hij é na zijn val zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie é o slachtoffer van de aanrijding vermoedelijk een dakloze vrouw. Haar identiteit is nog niet bekend gemaakt, uit respect voor de nabestaanden, aldus de politie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info