Man legt menselijk hoofd para o banco Duitse rechtbank: “Puro horror” | Buytenland

Een 38-jarige man heeft e menselijk hoofd neergelegd para hoofdingang van de rechtbank em West-Duitse Bonn. Enkele voorbijgangers zagen dit gebeuren en belde meteen de politie. De dader é ondertussen gearresteerd. Het slachtoffer é um homem de 44 jarige dakloze. Zijn lichaam werd gevonden in de buurt van de Rijn.

Duitse kranten spreken van een “horrortafereel”. Op bewakingscamera’s é te zien hoe de 38-jarige man het hoofd van een 44-jarige man aan het gerechtsgebouw neerlegt. Zijn lichaam ligt em stukken gehakt ongeveer een quilômetro verderop aan de Rijn.

De politie kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is. Het onderzoek não está no vollop aan de gang. “De motieven voor het misdrijf zijn nog onduidelijk,” zegt politiewoordvoerder Robert Scholten, “Het lichaam zal in de loop van de dag door de forensische geneeskunde worden onderzocht.”

De 38-jarige, die volgens de politie ook tot het daklozenmilieu behoort, gaf toe het hoofd te hebben gedumpt. Hij teve de rechercheurs ook correto beschreven waar het lichaam zich bevond, meldde de woordvoerder. De man wordt woensdag voorgeleid aan een magistraat. Hij é bekend bij de politie para onde andere drogas overtredingen.

READ  Jornalista russo em Kiev gedood 'porta Russische kamikazedrone'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info