Mais ruimte gecreëerd para opvang zieke kinderen op Spoedeisende Hulp

Er worden op de Spoedeisende Hulp (SEH) de Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) aparte plekken gecreëerd for kinderen. “De toeloop is zo groot dat de huidige kinderkamer niet voldoende badte biedt om de kinderen met verschijnselen op te vangen”, zegt ministro Amar Ramadhin van Volksgezondheid. O ministério está em overleg com huisartsen om meer toegankelijkheid te bieden aan de zorgvrager. Ook de openingstijden van enkele RGD-poliklinieken zullen worden verruimd.

O ministério de Volksgezondheid heeft, onde se combinam ontvangen com o rotavírus de verwekker, é o vírus de gastroenterites uitbraak no Suriname van. Een rotavirus-infectie é een besmettelijke ziekte, waarbij een ontsteking van de maag en de darmen optreedt. Ministro Ramadhin zegt dat er in de afgelopen 24 uur een toename é geweest van Meldingen van Kinderen conheceu veroorzaakt door het virus.

“O rotavírus é een bekende ziekteverwekker. De behandelaren gaan ook de medische begeleiding en behandeling naar deze kinderen toe daarop afstemmen”, aldus de bewindsman. Hij benadrukt dat het voor de epidemiologische analyze belangrijk is that rekening wordt gehouden met de verspreiding van het virus.

Ministro Ramadhin zegt dat er behalve kinderen, ook rekening gehouden dient te worden met de hoogbejaarden. “Zij zijn ook een risicogroep, vanwege lagere weerstand.” De bewindsman geeft aan dat vanuit het ministerie van Volksgezondheid de voorlichting afgestemd zal worden o rotavirus.

Het virus zit in the ontlasting van iemand die besmet is. Handen wassen é o melhor zinvolle preventieve maatregel. A higiene adequada é necessária para todos os tipos de crianças com gastroenterite.

Handhygiëne wordt uitgevoerd met water en zeep of met gebruik van handalcohol op ethanolbasis. De bewindsman merkt op dat van cruciaal belang é om uit de keten van besmetting the stappen. “Voorkomen kan alleen door de goede hygiënische maatregelen op na te houden”.

READ  Afinal, MRSA não foi criado por humanos

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info