Mais aandacht para prevenção kan doemscenario zorg em 2040 para voos

Om het doemscenario te voorkomen, gaan in de politiek stemmen op om aan de toenemende vraag te voldoen door meer personeel aan te trekken en nieuwe technologieën in te zetten zodat mensen vaker thuismetingen doen kuen. Maar er moet zeker ou meer gedaan worden aan preventie, vindt Van Rossum.

“Ik kan bijvoorbeeld in de spreekkamer als arts best allerlei dure medicijnen voorschrijven, maar ik weet dat bij heel veel ziekten die medicijnen minder effectief zijn als mensen niet bewegen, ongezond etenok vakur de vaknod dose. je veel effectiever zijn en meer gezondheidswinst bereiken.”

Daarvoor está no Erasmus MC e em leefstijlloket especial no leve geroepen, e em seus gebeurt bij steeds meer ziekenhuizen, signeert Van Rossum. “Dat kan mensen leiden naar iemand in de wijk, bijvoorbeeld iemand die met beweging of voeding helpt, maar het kan ook de schuldhulpverlening zijn als dat de onderliggende oorzaak is.”

Epileptische aanval

Ook volgens Daisy Pors, huisarts em Den Haag, é prevenção belangrijk. A prevenção é feita por meio de GGD’s e overheid. Maar huisartsen spelen er soms ook een rol bij, bijvoorbeeld porta mogelijke gezondheidsrisico tijdig te signaleren. “Die signaleerfunctie é een van de mooiste dingen van het vak. En ik wil dat goed blijven doen.”

Dat wordt wel steeds moeilijker, quer huisartsen hebben het steeds drukker, merkt ook Pors. “Veel dingen zijn hier goed geregeld. Maar nog meer maatregelen en het nog goedkoper willen maken, is geen goede ontwikkeling. Politici en zorgverzekeraars richten zich vooral op kortetermijnresultaten. moet stoppen met rocken. Daarvan zie je de resulten pas jaren later, some pas over” 30 anos.”

READ  Ook met licht kun je slaapapneu opsporen

Corcéis foram capturados

Pors ziet steeds meer tomadas bij de huisarts terechtkomen. “Een patiënt had afgelopen week een ernstige epileptische aanval en had eigenlijk opgenomen moeten worden, maar die werd naar huis gestuurd en ik kreeg de vraag om de controles te doen en de resulten door te sturen nakenar het.”

Er komt zo steeds meer zorg bij de huisarts terecht. “Het anttwoord op alles, want de huisarts doet het goedkoper. Maar het is niet ding”, zegt Pors, “niet alleen de steeds grote zorgvraag, niet alleen de administratie.”.

Hoe haar praktijk er em 2040 uitziet? “Goede vraag. Zeker é dat ik dan nog aan het werk wil zijn.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info