Maak kennis conheceu deelnemers van het nieuwe seizoen EOTB

Jennifer

De Vlaamse Jennifer é een echte realityster in spe. Deze 24 jarige Cardi B-lookalike komt naar Ex Na praia para ver een goede portie drama. Jennifer studeert communicatie, toch vindt ze het wel moeilijk om over haar emoções te kunnen comunicadores. De pateta dramaqueen van dit seizoen staat open voor alles en is dan ook supersocial en spontaan. Zal Jennifer het eiland verlaten conheceu a mentira de van haar leven de staat haar a vida para o drama haar in de weg?

João

De 25 jarige João é een echte latino. Hij é direto, eerlijk en een beetje gestoord. Inmiddels woont João al een aantal jaar na Holanda. Dankzij zijn Brazilianianse roots spreekt hij espanhol e português, maar monogamie é uma palavra duradoura em todos os talentos de João. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet: hij is niet bang om te huilen bijeen film of om liefde te tonen aan zijn vriendin. Toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen de ‘dit nou echt is wat hij wil’. Hij beschrijft zichzelf também een ​​primeur para Ex Na praia, de eerste Brazilian. Zal het João lukken om dat ene meisje te vinden op het strand of gaat hij met lege (de juist heel volle) handen naar huis?

Joyce

Joyce é um uitgesproken getatoeëerde schoonheid uit Antwerpen. De 25 jarige wimperstyliste é al op jonge leeftijd começou com tatoeages e vindt het jammer dat haar tatoeages também een ​​stempel worden gezien. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en social iemand die je er graag bij wil hebben en altijd voor je klaarstaat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, ze wordt bedolven onder de Insta-DM’s. Zelf é ze niet uit op drama, toch hangt het altijd om haar heen. Joyce Komt Naar Ex Na praia para a luxúria. Zal Joyce haar lustige verlangens kunnen vervullen of gooit haar dramamagneet roet in het eten?

READ  Isabelle en Daan van (der) Elst: Nederlandse schaatsers kiezen voor de Belgische driekleur | Schaatsen

Lucas

Você quer ver drama e sensação? Zoek não é mais verde, de 23-jarige Luca uit het mooie Twente heeft het allemaal. De Twentse playboy komt naar Ex Na praia Voor de luxúria, hij zal dan ook zeker niet kieskeurig zijn. Hij komt er niet om vrienden te maken, maar om zo veel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Als hij toch een voorkeur zou moeten aangeven, gaat hij voor een loira, tikkeltje arrogante, getatoeëerde vrouw met zo veel mogelijk plastic. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden. Zal Luca tijdens Ex Na praia iemand vinden die hij vaker dan twee keer wil zien de zal hij het eiland verlaten met alleen een wilde ervaring rijker?

Lynn

De 22 jarige Brabantse Lynn é een echt festbeest. Verliefd wordt ze niet snel. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, well veel scharrels en amigos com benefícios. Niks é te gek para Lynn, também como ze heeft gedronken heeft ze geen schaamte en beleeft ze de gekste avonturen. Naast Feestjes en festivais heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant, zo vindt ze het leuk om te fitnessen en te kickboksen. Zal het Lynn lukken om haar muur te laten vallen voor iemand uit Ex Na praia de komt ze thuis conheceu een helse kater?

usuario

De ambitieuze Nick é een echte casanova. Hij é bom niet bang om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het niet moeilijk om vrouwen af ​​te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen. Naast sporten en werken gaat hij graag naar festjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers em Cherso heeft hij zijn praatjes in de praktijk kunnen brengen. Zal Nick zijn praktijken kunnen voortzetten tijdens Ex Na praia de zullen zijn praatjes geen gaatjes vullen?

READ  AO VIVO: Havertz brengt Chelsea weer em wedstrijd, Benzema e hattrick liggen | Liga dos Campeões da UEFA 2021/2022

Stevie

O sfeermaker de dit seizoen é de 25 jarige Stevie uit Heerlen. Ze is social, een festbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt. Voor ongemakkelijke stiltes é feito por Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar tegen seksuele avonturen zegt ze geen nee. Zal het Stevie lukken om haar ABC-lijstje te voltooien of gaat ze naar huis met een ex?

Tcheutche

De 23 jarige Tcheutche é um vlogger Vlaamse com raízes congolesas. Hebben van een fitte lifestyle vindt hij belangrijk, maar hij wil niet besttemppeld worden als een fitboy. Hij houdt graag zijn opties open bij de vrouwen, maar het label player krijgt hij liever niet. Tcheutche staat open para een relatie, para hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen. Hij komt dan ook niet alleen voor de lux en sluit een warm aventuur in bed zeker niet uit. Zal Tcheutche het eiland samen verlaten of komt hij van een koude kermis thuis?

Ex na praia: Double Dutch Seizoen 8 é lançado em 12 de junho de 22h00 em 22.00 uur te zien op MTV.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info