‘Luxe dineren in het buitenland, terwijl het caos is op Schiphol’ – Wel.nl

Hij ging conheceu zijn gezin een weekje naar Portugal toen in de meivakantie op Schiphol de hel losbrak. Ook de afgelopen weken foi Schiphol-baas Dick Benschop regelmatig in het buitenland, terwijl de wachttijden op de nationale luchthaven opliepen tot zes uur. De Tweede Kamer é não divertido.

VVD-Kamerlid Koerhuis zei vanmiddag: “Dit is een wel heel zorgelijk beeld. Het is op Schiphol letterlijk alle hens aan dek, dan moeten we er vanuit kunnen gaan dat dat ook in de bestuursv same VKamer de heVdbben Benn. de Tweede Kamer dinsdag.”

“Bij hoge golven hoort een kapitein aan het roer te staan”, zegt ook CDA-Kamerlid Van der Molen. “Isso está em de luchtvaart niet anders. Nederland staat for schut door of sitie op Schiphol. Het CDA verwacht dat de heer Benschop tot het uiterste gaat om Schiphol weer op koers te krijgen. En dat de minister daar scherp op toeziet.”

Benschop foi meerdere keren em het buitenland de afgelopen weken, zo blijkt uit onderzoek van de Telegraaf dat porta Schiphol é bevestigd. Em meivakantie zat hij em Portugal conheceu zijn gezin, maar hij bezocht onlangs ook nog een gala em Washington, esteve em Davos durante o Fórum Económico Mundial em schoof aan bij de jaarlijkse meeting de VNO-NCW. Bovendien zei Benschop rond Koningsdag corona te hebben, maar zat hij toen wel op een boot.

“De allerhoogste tijd voor de RvC van Schiphol om ceo Benschop nu snel te vervangen door een competente ceo die de chaos oplost”, zegt senador Henk Otten dan ook. bezoeken.”

READ  Card Stop recebe um novo número de telefone
Bron(nen): De Telegraaf

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info