Luchtig gekleed naar kantoor zonder er als een vakantieganger uit te zien? Dicas de geeft para estilista | Moda e beleza

Bij deze tropische temperaturen halen nós het liefst luchtige shorts en strandjurkjes uit de kast. Maar wie op kantoor werkt, kan dat uiteraard niet. Wat draag je dan wél om hoofd en lichaam koel te houden en er toch prova de escritório uit te zien? Estilista Emily De Snoeck ajuda – bijna letterlijk – uit de brand met tips, die wij voorzagen van voorbeeldjes ter inspiratie.

“Veel kleren die in mijn kast hangen, draag ik alleen op vakantie”, Vertelt estilista Emily De Snoeck ons. “Daar kan en mag alles. Em tegenstelling tot op kantoor of in een werkomgeving, waar ik graag een bepaalde professionaliteit uitstraal. En dat kan lastig zijn, want we zijn deze hitte niet gewend in België.

Vermijd deze kledingstukken …

Lastig, maar niet onmogelijk: Emily geeft on enkele não ir en tipt roupas die zowel aquecer também prova de escritório zijn. “Een eerste dica: vermijd kledingstukken zoals (te) korte jeansshortjes en spaghettibandjes. Zéker te vermijden: chinelos. Hitte of niet, em een ​​werkomgeving é het não realizado. Een blote of zichtbare buik vind ik op het randje. Je wilt er niet uitzien als een festival- of vakantieganger, of er te uitdagend bijlopen. Kies daarom een ​​​​gepaste outfit om de warmte te trotseren.”

(Lees verder onder de foto.)


… en draag deze in de plaats

“Ik ga meestal op zoek naar camisetas de lich, bijvoorbeeld van linnen, als het zo warm is”, aldus Emily. “Een T-shirt zonder mouwen kan ook, eventueel met epauletten – zolang het maar geen spaghettibandjes zijn. Als onderstuk kan je gaan voor wijde lange quebrado em een ​​lichte stof, bijvoorbeeld em kostuumstijl. Evenueel in een knalkleurtje, por een extra leuke touch.

(Lees verder onder de foto.)


“Het perfecte, luchtige stuk voor dit weer: de Lange Rok, eventualmente encontrou a divisão. Die is bedekkend genoeg, maar je kan er toch in ademen. Combineer com een ​​wijder hemd, de eventueel zelfs een iets kortere top. Aangezien je een lange rok draagt, kan dat wel. Maar het é een ‘de-de-verhaal’: draag je een rok die wat korter is, zorg dan dat je bovenstuk bedekkend genoeg is.”

“Lange rokken zijn momenteel bijzonder trendy, ele é dan ook een bijzonder veelzijdig stuk. Op kantoor zal niemand vreemd opkijken als je het draagt. Maar ook op vakantie of op festivals staat het leuk: combineer dan met een croptop of eventueel een bikinitop.”

(Lees verder onder de foto.)


“Zolang ze niet te kort of bloot zijn, kan je ook zeker een kleedje aandoen. Een goede kantooroptie vind ik dan de hemdjurk. Die komen tegenwoordig in veel verschillende gedaantes, dus je vindt vast wel eentje die je aanspreekt.”

(Lees verder onder de foto.)


Nog zo’n fantastisch kledingstuk dat lekker fris enn prova de escritório é, é de broekrok. Daarin zit je sowieso veilig. Een minder veil optie: chinelos. Nee, je hoeft geen leren schoenen de hakken te dragen conheceu dit weer, maar kies dan liever voor sandalen of een open schoen. De iets Langere, shorts geklede die het nu goed doen, de zogenaamde maxishort, zijn ook een goede optie voor op kantoor. Een salopete is ook de max, também dat jouw stijl is, maar kies dan wel voor een lang model.”


Emily levantou nog een laatste, nuttige tip para ons. “Als je dan toch redelijk bloot wilt gaan, bijvoorbeeld door een streepje buik te laten zien of met een korter onderstuk, combineer dan met een (linnen) hemd of een kimono erover. Zo oog je direct stukken professionaleler, en je outfit sluit meteen aan bij de huidige trends.”

(Lees verder onder de foto.)


Nog meer inspiratie vind je hieronder.
Ver:

UITGETEST: dure en goedkope zonnecrèmes. “De melk smeert heerlijk uit, als ware het één van hun luxueuze dagcrèmes” (+)

Zweet je veel? Estilo legt uit em welke kleding je dat het minst ziet. “Deze stof é nog beter dan linnen of katoen”

Bateu o casco? Deze 7 kapsels e dicas ajudam você. “Gebruik dit niet alleen als je haar vet is, maar ook preventief”

READ  Nikkie de Jager para sua vida no jurk com decote na borstlift: “Betekent zo veel” | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info