Lottowinnaar heeft al lang spijt van zijn recordwinst: “Ik was in de wolken, maar nu…”

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een man uit India die de jackpot ganhou, wordt zodanig overstelpt com vragen om hulp dat hij niet langer in zijn eigen huis kan blijven wonen. “Ik wou dat ik niet zoveel geld had gewonnen, de derde prijs was misschien beter geweest.”

wverBron: BBC

Anoop kocht het lottobiljet em 17 de setembro, een dag voordat hij naar Maleisië zou afreizen om er aan de slag te gaan als chauffeur. Al snel bleek dat hij conheceu de staatsloterij een recordbedrag teve gewonnen van maar liefst 250 miljoen roepie, omgerekend bijna 3,2 miljoen euro.

“Ik was in de wolken, maar al snel liep de situatie helemaal uit de hand”, zegt de man uit de deelstaat Kerala uma semana depois em een ​​video die hij verspreidde. Daarin roept hij mensen op om hem en zijn familie niet langer lastig te vallen. “Ik durfde mijn wining niet meer te verlaten, ook niet om een ​​ziek kind naar de dokter te brengen.”

De lottowinnaar verblijft nu bij vrienden, omdat mensen aan zijn eigen huis kamperen in de hoop om een ​​stukje van de lottopot te krijgen. “Ik heb echter nog geen roepie ontvangen, maar mensen begrijpen dat niet, hoe vaak ik dit ook zeg”, clique em wanhopig.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info