Loop zonder pijn door door het leven loopen

Herstel na een heupoperatie kan een hele uitdaging zijn.

operatiekamer-150

Een heupoperatie é een serieuze ingreep die een lange herstelperiode vereist. Também je de instrues van de arts opvolgt, naar je lichaam luistert en positief blijft, kun je volledig herstellen en weer een actief leven leiden.

Opdracten

Patiënten die een heupoperatie, knieoperatie de een operatie aan de botten ondergaan, worden aangemoedigd om licht en gemakkelijk te beginnen als het gaat om fysieke activiteit. Wees dus niet bang dat het bewegen van je lichaam de operatie zal doen mislukken. Sterker nog, hoe activever je na de operatie bent, hoe beter je af bent om complicaties te voorkomen en snel te herstellen. Het wordt aanbevolen dat een patiënt met een heupprothese zo vroeg mogelijk na de operatie begint met lopen. Bouw dan vanaf daar eerst conheceu zachte bewegingen op. Zodra je weer op kracht bent gekomen, kunnen ze doorgaan met krachtige oefeningen zoals fietsen de gewichtheffen, naast e outras atividades zoals yoga en pilates.

Revalidar

Revalidatie é o processo de het herstellen van je kracht, bewegingsbereik en flexibiliteit. Het helpt bij het voorkomen van bloedstolsels en kan je zelfs helpen een tweede operatie te voorkomen. Het helpt je ook om sneller je normale rotina op te pakken en vermindert het risico op complicações na operação. De melhor maneira om te revalideren é door zowel voor als na de operatie te oefenen, maar ook tijdens het herstel. Dit kan zwemmen, wandelen of licht joggen zijn als het wordt getolereerd, maar vraag je chirurg om hun aanbevelingen. Voordelen van revalidatie onmvatten minder kans op het ontwikkelen van bloedstolsels in je benen als je na de operatie korte bedrust hebt. Het vermindert ook de pijn in de dagen direct na de operatie, zodat je eerder naar huis kunt gaan dan verwacht.

READ  Desenvolvimento de novos diagnósticos para câncer de linfonodo

Conditie op peil houden

Er is je misschien verteld om weg te blijven van de sportschool, maar het is belangrijk om je conditie op peil te houden. Er zijn veel manieren om dit te doen, afhankelijk van het advies van je chirurg en je fysiotherapeut. Enkele voorbeelden zijn wandelen en zwemmen. Je zou de meeste van deze activiteiten moeten kunnen doen zonder pijn of ongemak, zolang je het niet overdijft. Ele pode até mesmo duren voordat je weer in vorm bent na een heupoperatie. Actief zijn zal het herstelproces echter helpen versnellen door spierkracht op te bouwen en de flexibiliteit in je heupgewricht te verbeteren.

Bron: orthoparc.nl

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info