Loïc e Jamie-Lee piscam em ‘De verraders’: “Uit respect voor de productie zou ik het vandaag anders aanpakken” | televisão

BVNós podemos dizer ze de ene na de outro bondgenoot naar huis em ‘De verraders’, maar na enkele afleveringen bleek het pacto tussen hen toch niet waterdicht te zijn. Jamie-Lee Seis (23) gosta de ter twee collega’s de tapete toe e jogar Walter Damen me ver naar huis. Loïc Van Impe (29) kon haar verraad maar moeilijk verkroppen en zette vervolgens de boel op stelten door zichzelf te outen als verrader. Door zijn ware identiteit bekend te maken, bezegelde Loïc niet alleen zijn eigen lot, maar ook dat van Jamie-Lee. Aan de laatste ronde tafel werd ze door de overige bondgenoten naar huis gestuurd. “Mensen onderschatten hoe zwaar het voor ons was.”

“Ik ben een verrader.” Conheci deze vier worden zorgde Loïc Van Impe para um plottwist de jóias em ‘De verraders’. De uitspraak van de tv-kok kende ook grote gevolgen. Door zichzelf te outen, verbrak hij én van de spelregels. De productie, die zelf van niets wist, tinha geen andere keuze dan hem uit het spel te zetten. “Ze kwamen inderdaad compleet uit de lucht gevallen”, vertelt Loïc ons over het moment dat de boel ontploft. “Ik was zo paranoïde dat ik niemand meer vertrouwde. Pas aan de ronde tafel heb ik mijn kaarten op tafel gelegd. De productie kon niet anders dan ingrijpen, maar het kwaad was al geschied.” Vervolgens provêm de overige candidaten Hannelore naar huis. Voor Jamie-Lee, de enige verrader die nog overbleef, viel het doek een dag depois.

Herbekijk hier: Loïc kondigt aan de ronde tafel aan dat hijeen verrader is.

READ  Noiva Roxeanne responde ao documentário Hazes: "Uma maneira estranha de limpar a rua" | televisão

De Loïc zelf tevreden é encontrado einde van het programma? “Nee”, clique em duidelijk. “Maar voor mij foi het programma toen al lang afgelopen. ‘De verraders’ é voor mij geëindigd toen Jamie ervoor gekozen heeft om Walter te verraden.” Dat Jamie-Lee op eigen houtje está começando lobbyen tegen haar collega-verrader foi para Loïc onbegrijpelijk. “Toen foi het voor mij genoeg geweest. Vanaf het moment dat zij aan de ronde tafel mee op Walter ging, wist ik het al: morgen ben ik weg.” De beste manier om het spel te verlaten, foi volgens de tv-kok om zichzelf op te blazen. “Ik voelde mij veel meer een bondgenoot. Daarnaast foi het voor mij belangrijk om mij aan mijn woord te houden. Ik was trouw aan het pact en aan de personen waarmee ik het afgesloten had. Het verraad binnen de verraders heeft mij toen een laatste duw ggeven. Voor mij moesten de bondgenoten winnen.”

Dubbel Gevoel

Acteraf bekeken zou Loïc de situatie wel anders aangepakt hebben. “Het is heel dubbel”, clique aqui para tv-kok. “Enerzijds heb ik spijt omdat ik een regel overtreden heb. Respeite os programadores e os produtores de produtos quando você for vandaag dus anders aanpakken. Los daarvan zou ik het op een iets andere manier wel opnieuw doen. De verraders gingen sowieso verliezen. Zowel Niels als Hannelore era o meu rastro. Daarnaast tinha ik geen zin om mijn lot in de handen van Jamie-Lee te leggen, omdat ik mij zeer verraden voelde door haar.”

Waarom Jamie-Lee o pacto de verraders opgeblazen heeft, é para Loïc nog steeds e em vraagteken. “Misschien voelde zij zich niet gehoord tijdens de conclaven? Dat lijkt mij alvast de meest logische verklaring, maar daar heeft ze zich zelf nooit over uitgesproken. Als dat het geval é, dan had ze dat gewoon moeten zeggen. Dan zouden nós haar gehoord hebben. De ze het voor de volgers en voor de faam gedaan heeft? Zelf ben ik van mening dat dit niet het geval is. Wie weet zat ze net zoals ik misschien gewoon te diep in het spel? Dat moet je aan haar vragen.”

READ  Nieuwste film Nicolas Cage não é o melhor filme que você já viu?

Wat volgens Loïc niet klopt, é het feit dat Walter hen zogezegd gemanipuleerd heeft. “Als dat haar motief blijkt te zijn, kan ik alleen maar zeggen dat dat niet het geval is. Het doel van het spel is net om met zoveel mogelijk verraders zo ver mogelijk te geraken.”

(Lees verder onder de foto.)

Intensidade do calcanhar

Dat het er emocionaleel aan toe ging, ontkent Loïc niet. “Mensen hebben geen idee hoe zwaar het was. Daarnaast krijg je als kijker maar een heel klein deel te zien. Parcelas ben je 24/7 samen met mensen die je niet kent. Je moet nieuwe banden creëren, maar op hetzelfde moment wordt er constante tegen elkaar gelogen. Niet meteen de ideale omgeving om samen als mensen te functioneren”, klinkt het al lachend.

De hele situação começou dan ook zijn tol te eisen. Eerder liet een gefrustreerde Astrid Coppens haar emoties al de vrije loop. Naar het einde toe kregen ook Niels Albert e Bart Kaëll het moeilijk. Maar ook Loïc zelf kreeg het hard te verduren. “Het spel heeft ook bij mijeen tol geëist”, geeft hij eerlijk toe. “Op de dag van mijn pleidooi had ik’s ochtends al mijn koffer gepakt. Eu tinha het gehad. Ik voelde mij verraden door een andere verrader en wou naar huis.” Dat de hele situatie hem zo zou raken, had de tv-kok niet zien aankomen “Ik ben een ontzetend rationeel personson, dus ik had nooit verwacht dat ik hier vatbaar voor zou zijn. Uiteindelijk zijn we er alle achttien in getrapt. Het was echt héél intens.”

READ  Na protesta Neil Young: Spotify é ruim 2 miljard dollar minder waard

Het feit dat niet iedereen achter zijn reactie staat, begrijpt Loïc volledig. “Mensen mogen mij bekritiseren om wat ik gedaan heb, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mijn mening mag geven over hoe iemand anders het spel gespeeld heeft. Iedereen mag vooral niet vergeten dat het om een ​​spel gaat. Dat é mijn mening en ik heb het gevoel dat de meerderheid er ook zo over denkt.”

Ondertussen hebben de meeste kandidaten inderdaad ook nog contact met elkaar. “Dageijks hoor ik nog minstens én iemand uit het programma. Sommige deelnemers spreek ik nog regelmatig. Semana de Vorige, mais uma vez, heb ik zelfs nog conheceu Jamie-Lee gestuurd”, disse Loïc. “Hebben wet intens gespeeld? Dat ga ik niet ontkennen, maar het is en blijft nog altijd een televisieprogramma.”

Jamie-Lee Six: “Ik heb het soms smerig gespeeld, maar dat is niet hoe ik echt ben”

© VTM

Loïc Van Impe zordaad para um plottwist de jóias, e todos os groot ongeloof de outros bondgenoten e de um colega de leitura Jamie-Lee. “Ik was oprecht verschoten”, disse Jamie-Lee ons wanneer wear belen. “Ik kon op dat moment echt door de grond zakken. Eu tinha uma semana inteira com ele e cama de casal com enige doel dat de verraders zouden winnen.”

Waarom Loïc het spel zo gespeeld heeft, é para corcéis Jamie-Lee e raadsel. “Ik begrijp het nog steeds niet”, clique aqui. “Volgens mij zat hij zodanig diep in het spel dat hij niet meer wist wat echt was en wat niet. Mensen onderschatten ook hoe zwaar het voor ons was. Mentaal foi je helemaal verstoord door het spel. Zelf tinha ik nooit verwacht dat het zo heftig zou zijn.”

problema de comunicação

Tijdens ‘De verraders’ permite Loïc Van Impe duidelijk dat hij zich verraden voelde door Jamie-Lee, maar zelf staat ze nog altijd achter haar tactiek. “Hij vond dat ik de verraders verraden had, maar in mijn ogen heeft hij uiteindelijk net hetzelfde gedaan. Ele era nooit mijn doel om het spel alleen te spelen. Eu heb het spel gespeeld uit het standpunt dat de verraders moesten winnen.” De plottwist op het einde had volgens haar dan ook vermeden kunnen worden. “Als Loïc niet zo diep in het spel zat, had hij het misschien anders gespeeld en had hij net zoals de rest op Walter gestemd. Ik had hem op voorhand ook al gewaarschuwd dat ik het pact niet trouw ging blijven. Als het nodig era, ging ik mee op Walter stemmen. Dat leek mij persoonlijk de slimste zet. Ik vind het dan ook jammer dat niet iedereen mijn beslissing begreep.” Jamie-Lee geeft op haar beurt wel toe dat de communicatie beter kon. “Er zijn bepaalde zaken uit de wind geslagen. Niet alleen langs mijn kant, maar ook langs de kant van de andere kandidaten. Duidelijk Communiceren foi heel belangrijk, maar dat is niet altijd até goed gelukt.”

Dat communicatie soms een problema foi, werd eerder in het programma al duidelijk. Astrid Coppens voelde zich bijvoorbeeld niet gehoord door de outro bondgenoten. Zij tinha nomeado al langer door dat Walter één van de verraders was, maar raakte gefrustreerd toen de overige kandidaten haar niet geloofden. Ook toen liepen de emoties al eens hoog op en ook naar het einde toe foi de verbalizar bij sommige kandidaten, incluindo Jamie-Lee zelf, groot. “O alho-poró também estava em cena era gezet, maar dat era nit het geval. Mensen waren aan het doorlaan. Ik kan ook begrijpen perfeito dat sommigen niet meer wisten wie er nog te vertrouwen was en wie niet. Zeker aan de ronde tafel ging het er soms héél intens aan toe.” Nadat Loïc aan de ronde tafel verkondigde dat hij een verrader foi, foi para Jamie-Lee zelf dan ook stilaan genoeg geweest. Ze wist dat ze in haar eentje niet in staat era om het spel nog te winnen. “Voor mij mocht het toen inderdaad stoppen”, escrito por Jamie-Lee op. “Ik was het beu om te liegen. Ik heb het soms inderdaad smerig gespeeld, maar dat é niet hoe ik echt ben. Ik heb geacteerd in de hoop om te kunnen winnen. Toen ik verbannen werd, was ik ook oprecht blij dat het erop zat.”

Herbekijk ook: zo werd Jamie-Lee verbannen door of resterende bondgenoten.

Opgeheven casco

Jamie-Lee fica mais forte e você não consegue passar de uma hora para outra. “De overige bondgenoten hebben mij op een respectvolle manier verbannen. Ze hebben mij niets verweten, dus ik era blij dat ik op zo’n manier uit het spel kon stappen.” Al had ze het spel natuurlijk liever zelf gewonnen. “Natuurlijk wou ik het spel eindigen conheceu Loïc of Walter. Mijn doel em ‘De verraders’ foi altijd al om het spel te winnen.”

Influenciador de West-Vlaamse werd door of overgebleven kandidaten inderdaad op een vredige manier verbannen. Ze koestert zelf dan ook geen wrok tegenover de outros deelnemers. “Ik kan perfect met iedereen door één deur en heb iedereen op een hele aangename manier leren kennen. Daarnaast weten we in ons achterhoofd allemaal dat het slechts een spelletje was.”

LEI OK:

“Ik ben een verrader”: Loïc zorgt voor een plottwist van jewelste in ‘De Verraders’

Prille mama Maureen Vanherberghen houdt em ‘De verraders’: “Sieg is na zijn exit blijven meespelen” (+)

Twitter vol lof sobre Niels Albert na zijn pleidooi tegen Walter Damen em ‘De verraders’

Veja: Loïc over de plottwist em ‘De verraders’: “Zelfs de productie wist van niks”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info