Linda Hakeboom sobre angsten na behandeling: ‘Zaadje van onrust blijft aanwezig

Linda vertelt dat er, nu de behandelingen erop zitten, weer een andere heftige periode is aangebroken. Zoeft ze flashbacks constantes naar o intenso behandelperiode, iets waarvoor ze in behandeling é bijeen psycholoog. “Ik merk dat het vrij intensief is. Hiervoor era het allemaal heel holder: je bent ziek en onder behandeling. Nu moet ik het ineens weer zelf doen, terwijl er net een stoomlocomotief over me heen is gereden t he fyt heek nojn geestelijk ook nog niet gaat zoals ik wil.”

De presentatrice vertelt dat het angstgevoel dat de kanker kan terugkomen waarschijnlijk altijd zal blijven. Linda kreeg na haar chemotherapie nog een operatie, waarbij de artsen zagen dat er nog wat levende kankercellen zaten. Ze kreeg de boodschap dat ‘waarschijnlijk’ alles was weggesneden, maar een garantie kunnen ze haar niet geven. “Ze kunnen alleen maar zeggen dat het er heel go uitziet. Ik krijg in februari ween een scan, that is open heel spannend. Dat zaadje van onrust blijft aanwezig.”

Desondanks gaat ze met een goed gevoel het nieuwe jaar in. “Ik geniet van ieder moment en van iedereen die ik tegenkom. Mijn enige echte doel voor 2022 is een boek schrijven over alles wat ik heb meegemaakt. Het wordt een verlengstuk van mijn vlogs, waarbij ik in nogaan dieper.”

Linda Vertelde Eerder em Aran em turnê ook dat ze erg moest wennen aan de ‘nieuwe’ Linda.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info