Lil Kleine ziet zoontje Lío niet meer: ​​“Ik hoop op verandering” | Showbizz

ShowbizzJaimie Vaes vai alimentar o hebben van Lil Kleine. Dat vertelde ze bij ‘RTL Boulevard’ ter promotie van een nieuwe reeks ‘Jaimie: In The Vaes Lane’. “Hij mag het echt in zijn hol stoppen.”

Em gesprek vertelt de 32 jarige Vaes dat het hoofdstuk Lil Kleine voor haar nu is afgesloten. Nada de rapper em fevereiro de jaar werd aangehouden op greennking van mishandeling de zijn vriendin, kwam er met een klap een einde aan de relatie die in 2017 begon. “Tijd heelt echt alle wonden. Dan komt het echt wel weer goed”, zegt Vaes. “Het is nu makkelijk om te zeggen: had ik maar eerder.. Maar dat is altijd achteraf. Maar je moet even door een bittere pil heen en dan gaat het echt wel weer allemaal goed.

Tussen Jorik Scholten, de echte naam van Lil Kleine, e Vaes é mais conhecido como contato. “En dat é helemaal prima zo”, vindt Vaes. “Ik denk dat het juist goed é geweest voor beide partijen om mesmo helemaal weg te gaan uit een niet zo gezonde situatie. Esses são os melhores corcéis nu nog. Eerder werd al duidelijk dat de rapper een contactverbod is opgelegd.

Ook zoontje Lío, morre em 2019 werd geboren, ziet Lil Kleine niet. “Lío é bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment para Lío. Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed.”

READ  O álbum "Lost" de David Bowie de 2001 foi lançado oficialmente

Lil Kleine bij de rechtbank.

Lil Kleine bij de rechtbank. © ANP

Teleurtelling

Em nieuwe cheira ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ zegt Vaes: “Ik hoef ook geen alimentatie meer. Hij mag het echt in zijn hol stoppen.” Ze legt bij ‘RTL Boulevard’ uit: “De alimentatie is er nu niet en ik heb dat zo uitgesproken omdat het via onze advogadon een soort van gevecht werd. Na de vierde, vijfde en zesde teleurstelling had ik zoiets van: joh, hou het maar lekker dan. Dan doe ik het wel alleen.”

Lil Kleine foi em fevereiro com um pacote de compras por manuseio incorreto de Vaes. Na drie nachten in de cel kwam hij aanvankelijk vrij, maar nadat het Openbaar Ministerie daartegen in hoger beroep ging, ordeelde de rechter dat hij toch weer terug de gevangenis in moest. Metade maart kwam hij na veertien dagen weer vrij. Ao chegar no final de zaak, ging de rapper naar Thailand waar hij naar eigen zeggen ‘professionele hulp’ zocht. Inmiddels está localizado em Nederland, al vertrekt hij ook ook geregeld naar het buitenland.

LEES OK:

Jaimie Vaes doet aangifte tegen Lil Kleine: “Niet te bevatten dat iemand je zoveel pijn kan doen”

Jaimie Vaes reageert para o eerst officieel op arrestatie Lil Kleine: “Ik heb enorm veel liefdesverdriet”

Lil Kleine pode entrar em contato com Jaimie Vaes

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info