Lil’ Kleine verdacht van poging tot zware mishandeling, gestão ‘bezint zich’ sobre samenwerking | Showbizz

ShowbizzO rapper do Openbaar Ministerie Lil’ Kleine (27) já passou por erros de manipulação de software e/ou manipulação, mas a política de Nederland também foi registrada. Jorik Scholten, zoals de artiest echt heet, zal woensdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris, die moet beslissen of hij langer vasta blijft zitten. Intuiu a gestão do rapper sobre o que ele fez durante o mesmo trabalho.




De Nederlandse politie maakte zondagavond bekend een 27-jarige man te hebben aangehouden op de Stadhouderskade em Amsterdã. De politie bevestigde toen niet of het om de rapper ging, maar ingewijden dicht bij het onderzoek meldden dat het wel degelijk om Lil’ Kleine ging, die zijn vriendin Jaimie Vaes – tevens de moedon. Het Openbaar Ministerie vraagt ​​​​de rechtbank om de rapper langer vasta te houden in afwachting van het onderzoek. Uit beelden die op social media verspreid werden, bleek dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto had getrokken en haar hoofd tussen de autodeur had geklemd.

O rapper zit nu nog vasto op het politiebureau em Amsterdã. Hij wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, aldus een woordvoerder van de politie. O Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt dat hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling en/of mishandeling . Lil Kleine werd afgelopen vrijdag nog veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur vanwege een vechtpartij tijdens een avondje uitgaan.

(Lees verder onder de vídeo)

Het bleef in de tussentijd opvalend stil aan de kant van het management, de advocaat en de platenlabels van Lil’ Kleine, maar dinsdagavond kwam zijn management dan toch met een statement. “NAMAM é erg geschrokken van wat zich heeft voorgedaan tussen Jorik Scholten e Jaimie Vaes, die wij momenteel allebei vertegenwoordigen”, começando a verklaring. “Nós temos o managementbureau van bekende artiesten, talentos e influenciadores e wij zijn ons zeer bewust van de maatschappelijke voorbeeldfunctie die zij hebben en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Wij hechten eraan dat zij die veranwoordelijkheden ook daadwerkelijk nemen. Wij keuren iedere vorm van fysiek geweld af en tolereren niet dat onze artiesten zich misdragen.”

READ  Karista (14) vence 'The Voice Kids': “O pódio é mijn tweede thuis”

“Als managementbureau zijn we er niet alleen in goede tijden, maar ook in slechte tijden”, gaat de tekst verder. “Wij doen ons uiterste best om iedereen die betrokken is in deze situatie zo goed mogelijk te begeleiden.” A gestão do rapper começou com o momento em que o mesmo se encontrou com Jorik Scholten. “Mochten wij doorgaan conheceu de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strengh voorwaarden aan verbinden. Mais de inhoud en strekking van deze voorwaarden kunnen nós geen mededeling feito. Dat raakt aan het privéleven van Jorik Scholten.”

Ao dizer isso para a gestão, hebben de advocaat van Lil’ Kleine e z’n platenlabels nog niet gereageerd. Verbrak topnotch eind 2021 de samenwerking com Lil’ Kleine, maar bracht nog wel twee weken geleden zijn nieuwste plaat uit. Het platenlabel kreeg al eerder veel kritiek nadat er geen reactie kwam op de vermeende mishandeling op Ibiza, in mei 2021. Sony Music, de muziekgigant die Lil’ Kleine na zijn breuk com Topnotch zou gaan gaan com majstaan ​​nogeen liet statement, over het incidente, maar ook daar bleef het stil. Ook wij krijgen geen geen reactie também nós het platenlabel contacteren.

LEES OK:

Ook Madame Tussauds verwijdert beeld Lil’ Kleine, platenfirma’s blijven zwijgen

Jaimie Vaes laat para ele antes de zich horen na arrestatie Lil Kleine conheceu video van hun zoontje

“Vorige keer westen nós het. Nu zien we het”: dat Lil Kleine opnieuw een vrouw mishandelt, verbaast niemand (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info