Lijkt swimwear corcéis meer op lingerie? E 8 outros anos de Alex Antuérpia

O analista de tendências David Shah zei het al tijdens de laatste fysieke editie van de Modefabriek: “Roupa de baixo palavra agasalhos en badmode laat zich steeds meer inspireren door lingerie.”

Het dragen van ondergoed of badmode als bovenkleding é uma tendência de beroemdheden als Rihanna e Beyoncé popular hebben gemaakt. Er is nu zelfs een Wikipedia-page aan gewijd (roupa interior como roupa exterior), waarop haarfijn wordt uitgelegd wat dit precies inhoudt.

O que você acha de Belgische Alexandra Van Remortel (34), sobre o explorador de badmode-merk Alex Antwerp, de huidige ontwikkelingen op het gebied by badmode? Het viel Van Remortel op dat aanbod aan badmode in lingeriewinkels beperkt foi en het lukte haar nooit om iets te vinden wat 100 procent bij haar paste. Om hier verandering in te brengen, richtte ze in 2021 Alex Antwerp op.

Haar moeder tinha eigen modeagentschap en werkte met international bekende badmode- en lingeriemerken zoals Banana Moon – iets wat voor haar een grote inspiratiebron was. Tijdens tem mestre em Toegepaste Economische Wetenschappen especializado em Remortel, que é em Marketing e Logística e Transporte, e saiba como você pode fazer isso. O FashionUnited se encontra com o Remortel om mais saber sobre o mercado de roupas e roupas de banho.

Alexandra van Remortel, oprichter van Alex Antuérpia. Beld via: Alex Antuérpia

O que é o doelgroep de Alex Antuérpia?

“Ik richt me vooral op vrouwen vanaf 24 jaar. Ik ken zelf ou outros dochters de vrouwen die, net als hun moeder, itens de Alex Antwerp dragen. Ik zie vaak dat vrouwen van boven de 40 die al kinderen hebben gehad ineens hele verhullende kleding dragen. Dat é jammer. Wat ik vooral belangrijk vind, é dat vrouwen zich stijlvol, comfortabel en goed voelen. Momenteel zitten onze klanten met name in Europa, vooral in Nederland en België.”

Heb je altijd al iets met mode gehad? Waarom ben je conheceu o nome geïnteresseerd em badmode?

“Ik heb het altijd belangrijk gevonden om er stijlvol uit te zien, maar ik kleed me open gewone doordeweekse dag relatief simpel. Ele é mais fácil de usar e confortável. Dat simples e minimalista zie je ook terug em meu badmode. Ik heb badmode altijd al leuk gevonden vanwege het vakantiegevoel eromheen. Ik heb ook veel affiniteit met lingerie e vond dat er badte was aor een badmodemerk, omdat er nog iets miste.”

Wat zoek je zelf em badmode?

“Het moet een aangenaam stofje zijn, het moet goed zitten en flatterend zijn. Ik hou van minimalistisch, stijlvol en vrouwelijk, maar niet iets wat te flashy is. Goede kwaliteit is ook belangrijk, zodat je er lang mee kunt doen.”

Beld via: Alex Antuérpia
Beld via: Alex Antuérpia

Zijn de grenzen tussen swimwear e lingerie corcéis mais aan het vervagen?

“Isso klopt. Swimwear wordt ook steeds vaker gecombinerd com ‘gewone’ buitenkleding. Ik vind dit erg passend bijeen vakantie. Ik zou het persoonlijk thuis niet doen, maar je ziet het wel steeds vaker. Van mij hoeft badmode não tem lingerie grátis. Ik ben wel van plan om mijn collectie uit te breiden met lingerie e misschien resortwear. Ik koop graag lingerie, maar voor mij blijven lingerie e roupa de banho toch twee gescheiden werelden.”

Heb je er bewust voor gekozen om de producte in Portugal te doen?

“Ik wilde de productie vooral niet te ver laten doen. A ideia foi om dit binnen Europa de in de buurt van Europa te doen. Ik wil steeds meer naar een duurzaam model toe werken, en dan vind ik het gek om de kleding em een ​​land als China te laten produtor. Ik probeer waar mogelijk rekening te houden met duurzaamheid en ook te bedenken of items gerecycled kunnen worden.”

Elk artikel in de collectie é vernoemd naar een bepaalde vrouw. Kun je hier iets meer over vertellen?

“Ik vind het leuk om dingen te personaliseren en elk model é vernoemd naar een vriendin de familielid. Als moeder van drie verwonder ik me over de passie in elke vrouw die ik heb ontmoet. Om diegenen die mij steunen en inspireren te eren, heb ik elk product vernoemd naar én van deze vrouwen. Het is mijn bedoeling om dit zo te blijven doen als ik mijn collectie uitbreid.”

Hoe belangrijk é positividade do corpo inclusiviteit para Alex Antuérpia?

“Ik vind het belangrijk om niet alleen met super magro modellen te werken en me ook niet specifiek te richten op een bepaalde leeftijd. Ik heb een tijdje geleden een shoot gedaan conheceu een moeder en dochter en dat was prachtig. Em het vorige seizoen gingen nós tot maat 42, en nu gaan nós tot maat 44. Toch gaat dit merk niet tot in het oneindige door met plus size maten. Nós kijken vooral waar vraag naar is en proberen dit met onze stijl te matchen.”

Beld via: Alex Antuérpia

Qual é o maior sucesso do tot nu toe?

“Nós escrevemos heel veel opgepikt op social media en klanten e volgers zijn heel geëngageerd. Nós zijn nu een jaar bezig en zijn eigenlijk al heel bekend. Nós zijn ook te vinden in een paar high-end winkels en horen dat de klanten erg tevreden zijn.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik wil graag een paar nieuwe items toevoegen, een paar winkels erbij krijgen en uitbreiden naar een paar nieuwe landen, zoals Frankrijk. Ik wil de collectie ook uitbreiden met misschien lingerie, nachtkleding, sportswear e eventualmente een kindercollectie. Het zou mooi zijn om van Alex Antwerp een wereldwijd merk te maken.”

Beld via: Alex Antuérpia

Os itens de Alex Antwerp liggen momenteel em dry winkels na Bélgica e twee em Dubai. Foco ligt op de verkoop van de producten in top lingeriewinkels, multibrandstores e warenhuizen. Encontre o ontwerpen de Alex Antwerp em twee webshops em Londres e Nova York e no site de Alex Antwerp te vinden.

READ  Salário até € 10 devido ao ajuste de imposto retido na fonte

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info