Lichamen van slachtoffers gevonden na crash Amerikaans legervliegtuig em Noorwegen | Buytenland

De lichamen van vier Amerikaanse mariniers die omkwamen bij de crash van hun vliegtuig in Noorwegen, zijn teruggevonden en naar de dichtstbijzijnde stad gebracht, zo heeft de Noorse Defensie gemeld. Het vliegtuig nam deel aan een ofening van de NAVO.

“De vier bemanningsleden zijn op de plaats van het ongeval geborgen door een Sea King-reddingshelikopter van het Noorse eskadron 330. De lichamen blijven in Bodø (in het noorden) totdat ze naar de Verenigde Stateneer chd de strenport.

Het Osprey-toestel van de Marines foi visto por todos os lados, mas também foi encontrado pelos Estados Unidos em um campo de visão de radar. Het slechte weer bemoeilijkte de reddingsoperatie. Volgens de eerste gegevens vloog het toestel tegen een berg. De openbare omroep NRK meldde dat de zwarte doos foi teruggevonden.

Het vliegtuig foi op treinamento em het kader van de ofening Cold Response, waaraan 200 vliegtuigen een een vijftigtal schepen deelnemen. De manobras, até 1 de abril durante, teste de capacidade de Noorwegen om Krachtens aritkel 5 de NAVO-handvest externamente versterking te ontvangen em geval van een agressie door een derde land. Artikel 5 verplicht de NAVO-landen een lidstaat te hulp te komen als hij wordt aangevallen door een derde land.

READ  O jornalista americano convoca Putin e a mídia russa sobre ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info