Lichaam van meisje (4) na meer dan een jaar gevonden

© Shutterstock

De politie van Kentucky em Verenigde Staten heeft het lichaam gevonden van een vierjarig meisje dat al meer dan een jaar vermist werd. De moeder en haar vriend worden verdacht van moord op het kind.

Laurence TorckBron: CORREIO DIÁRIO

O resto da Serenity McKinney foi feito em West Point, Kentucky. Haar verdwijning werd op 24 de dezembro de 2020 gesignaleerd door haar grootouders. Veertien pode obter lang stonden de speurders para een raadsel. Serenity werd voor het last gezien in het ouderlijk huis, haar lichaam werd op een uur rijden van die plaats teruggevonden.

Não é nog niet helemaal duidelijk hoe de vierjarige overleed, maar Serenity’s moeder en haar huidige vriend worden ervan beschuldigd haar te hebben vermoord. Ze zitten momenteel em hechtenis. Ze worden er ook van beschuldigd het lijk van de kleuter te hebben misbruikt.

Mensageiro

De grootouders, die haar verdwijning signaleerden, hadden in herfst voor de laatste keer contact meted Serenity’s modeer. Hun kleindochter hadden ze toen al een jaar lang niet meer gezien noch gehoord. Via messenger gaf Serenity’s moeder aan dat alles goed ging met de kleuter, maar dat vonden de grootouders niet voldoende, waardoor ze haar uiteindelijk als vermist opgaven.

Volgens de politie weigerde de moeder te helpen zoeken waarna ze ze ook greenween. Het koppel werd vorige week gearresteerd em Kansas.

READ  Moldavië bouwt afhankelijkheid van Russisch gás af | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info