Leonardo Lopes, o pitbull português de Cercle Brugge, wil straks winnen op Union: “Zonder geel te pakken” | Esporte em Burt

Em vooravond wil Cercle Brugge op zoek gaan naar een nieuwe driepunter. Op het veld van leider Union komt de Vereniging zowaar zonder complexen tussen de lijnen, nu het zich na vier opeenvolgende overwinningen stilaan uit het degradatiemoeras heeft losgewerkt. Conheci dank aonde meer meu pitbull português Leonardo Da Silva Lopes (23), a semana na semana mais de groen-zwarte uitblinkers hoort. “Het loopt lekker”, lacht Leo. “Alleen jammer dat de refs mij altijd viseren.”
Lopes scoorde vorige dinsdag tegen Seraing zijn eerste doelpunt van deze campagne, zijn tweede in total for Cercle. Maar na afloop ging het vooral over het feit dat de middenvelder nog maar eens tegen een gele kaart was aangelopen, de negende al. Waarmee hij echt op scherp komt te staan: nog een kaart erbij en hij mag twee wedstrijden toekijken.

“Ik word er gewoon gek van”, Zucht Lopes. “Tegen Seraing heb ik in de hele match twee overtredingen begaan, maar bij de allereerste tinha ik na minder dan een half uur spelen alweer prijs. Ik heb daar conheceu o treinador sobre gesproken, gelukkig neemt hij me niks kwalijk. O que você fez? Dat ik een zekere agressiviteit in mijn optreden leg, zal ik zeker niet ontkennen. O heeft conheceu minha positie te feita. Als verdedigende middenvelder moet je nu eenmaal altijd duels trachten te winnen, en het zit in mijn spel ingebakken dat ik altijd voluit voor de bal ga. Maar toen ik na Inglaterra voetbalde, kwam ik zelden de nooit em het boekje van de scheidsrechter terecht. Hier in België dreig ik echter stilaan het slachtoffer van mijn reputatie te worden.

READ  Randstad pesquisa 560 novas ferramentas de rastreamento de contato | o interior

Twee miljoen euros

Vorig seizoen pakte Lopes 7 keer geel, com een ​​uitsluiting op Charleroi na dubbele boeking als dieptepunt. De Portugees, o vooral na Inglaterra teve gevoetbald bij Peterborough, Wigan Athletic, Gillingham en Hull City, foi onde Paul Clement moeizaam no time geraakt, maar werd door Yves Vanderhaeghe steevast als eerste op het wedstrijerdblad.note ge Toch duurde het tot slotweken onder de vorige Cercle-coach vooraleer hij echt op toerental kwam en stilaan de twee miljoen euro rechtvaardigde die door Monaco waren uitgetrokken om hem vanuit Hull bij Cercleeng onder. te br

“Het loopt inderdaad al wekenlang lekker voor mij”, bevestigt de middenvelder. “Zeker nu nós ook punten zijn gaan pakken. Quer porta de vele nipte nederlagen waren nós em de kelder van de rangschikking beland, terwijl het voetbal dat nós brachten echt niet zo slecht era. Nu start iedereen te merken dat Cercle Brugge een aardig team heeft, dat para geen enkele tegenstander opzij hoeft te gaan. Met Union en Club Brugge krijgen nós nu de top-twee te bekampen, maar waarom zouden we ook die wedstrijden niet kunnen winnen? Ik geloof alvast dat nós een goede kans feitos. Hopelijk gaat de nieuwe coach me niet uit de ploeg laten omwille van die negen gele kaarten. Eerder heeft hij me ook al vervroegd vervangen em Kortrijk, omdat hij niet conheceu een mannetje minder wilde vallen. Eu vou absoluut het Brugse burenduel niet missen, dus mag ik op Union geen nieuwe gele kaart pakken. Maar dat betekent niet dat ik met minder inzet de duels zal aangaan.”

READ  Bitcoin Balansen troca Nemen em Rap Tempo Af » Crypto Insiders

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info