Laboratório chinês verzilveren de uitbraak van Monkeypox com testkits em ‘vaccin’ die over een jaar klaar zouden kunnen zijn, anangezien de wereldwijde gevallen 200 raken

Laboratório CHINÊS revisou recentemente os kits de teste da porta Monkeypox e ‘vacina’ te verkopen, anangezien er wereldwijd 200 gevallen zijn.

De staatsmedia van het land beweerden dat “verschillende” fabrikanten al een testkit for nucleinezuur hebben geproduceerd “die snel in massaproductie kan worden genoman” e binnen enkele weken in de schappen ligt.

6

Het aantal gevallen van apenpokken é gestegen tot 200 sinds een uitbraak eerder deze maand begon

6

Global Times, een spreekbuis de regering chinês, beweerde ook dat wetenschappers tegen het einde het jaar een vaccin tegen apenpokken zouden kunnen ontwikkelen.

“Verschillende Chinese makers van testkits die maandag door of Global Times werden bereikt, zeiden dat ze nucleïnezuurtestkits for apenpokken hebben ontwikkeld, die snel in massaproductie en op de binnenlandse markt kunnen doorn doorj. gon draald gebracht.

“Ondertussen wezen deskundigen erop dat er geen technologische problemen zijn bij het ontwikkelen van een vaccin tegen apenpokken en een snelle speciale beordeling door of Chinese geneesmiddelenadministratie zou het land kunnen help onen on hegevekar.”

Farmaceutisch bedrijf Sinovac zag de omzet in the helft van 2021 explodiu tot meer dan 160 keer het jaar ervoor dankzij de ontwikkeling van een Covid-vaccin.

Uitbraak van apenpokken 'waarschijnlijk aangewakkerd door seks op twee raves in Europa', waarschuwt OMS
Uitbraak van apenpokken é 'ongekend' - Dr.  Hilary waarschuwt voor 5 signalen die je niet mag negeren

Ele tem um custo de 2020 por volta de 9 milhões de libras, e um preço de 50 milhões de libras em 2020, o que é enorme ganha todas as vezes que você pode ter palavras e até mesmo uma pandemia.

Wereldwijd zijn ongeveer 221 gevallen van apenpokken bevestigd sinds de eerste patiënt werd geregistreeerd met het zeldzame virus in het VK op 6 mei.

De Verenigde Arabische Emiraten, Tsjechië en Slovenië zijn de laatste landen om gevallen te registreren.

Ondertussen zou de Imvanex-prik, ontwikkeld door het in Denemarken gevestigde Bavarian Nordic, por 85 procent effectief zijn tegen apenpokken en Covid.

READ  Pessoas que gaguejam geralmente falam fluentemente quando estão sozinhas

Dr. Romulus Breban, een onderzoeker aan het Pasteur Instituut em Paris, zei dat de huidige wereldwijde uitbraak “wachtte om te gebeuren” omdat de wereld een “bijna nul” immuniteitsniveau had.

Negentien landen hebben de afgelopen maand gevallen ontdekt, wat tot alarm heeft geleid omdat infecties meestal alleen voorkomen in West-en Centraal-Afrika, maar zich nu hebben verspreid naar Europa en Amerika.

Voor nu waren er slechts acht gevallen van apenpokken in het VK, allemaal met verbindingen of vanuit West-Afrika te reizen.

Maar dat é niet het geval para deze uitbraak, die nu ten minste 57 in het VK heeft besmet.

Er é al overdracht door de gemeenschap in het VK, maar de UK Health and Security Agency (UKHSA) benadrukt dat het risico for het public “laag” is.

Naar verwachting zullen er de komende weken nog veel meer worden gediagnosticeerd, zeggen experts.

De ziekte lijkt oneevenredig veel homo- en biseksuele mannen te treffen.

Gezondheidsleiders hebben homo- en biseksuele mannen gewaarschuwd om uit te kijken naar nieuwe onverklaarbare huiduitslag.

Apenpokken é geen seksueel overdraagbare aandoening, maar kan tijdens seks worden overgedragen via huid-op-huidcontact.

Het veroorzaakt griepachtige sintoma voordat een blaarvorming zich over het lichaam verspreidt.

Em Britten zijn gewaarschuwd om “waakzaam” te zijn voor apenpokken wanneer ze dit jaar popularire toeristische plekken voor vakantie bereiken.

De infectieziekte treft meestal populações na África, maar is nu overgesprongen naar Europa en Amerika

6

Sintomas de apenpokken zijn onder meer montou uitslag en bulten, koorts, hoofdpijn en uitputting

6

De Wereldgezondheidsorganisatie (OMS) zei dat de explosie van gevallen “een hoogst ongebruikelijke gebeurtenis” é.

De directeur Europa van het agentchap, Dr. Hans Henri Kluge, waarschuwde dat als de zomer sobre o início do continente hele, massabijeenkomsten, festivais e taxas de verspreiding van apenpokken kunnen aanwakkeren.

READ  langere mensen hebben inderdaad grotere kans op verschillende veelvoorkomende ziektes

Dr. Kluge zei: “Ik bezorgd dat de overdracht zou kunnen versnellen, anangezien de gevallen die momenteel worden opgespoord behoren tot degenen die zich bezighouden met seksuele activiteit en de sintoma voor velen velen onbeken.”

Gevraagd naar het risico for Britten die naar zomerfestivals gaan of op vakantie gaan, zei medisch hoofdadviseur Dr. Susan Hopkins dat mensen “waakzaam” moeten zijn voor het virus.

Dr Hopkins, van UKHSA, vertelde da BBC: “Het risico voor de algemene bevolking [from monkeypox] blijft extreem laag.

“Mensen moeten er alert op zijn en we will echt dat clinici er alert op zijn.”

Een vooraanstaand conselheiro da OMS zei dat de “willekeurige” uitbraak van apenpokken kan worden verklaard door riskant seksueel gedrag tijdens twee recente massa-evenementen in Europa.

Een Gay Pride-festival op Gran Canaria – bijgewond door 80.000 mensen – werd in verb gebracht met een aantal gevallen em Madrid, Tenerife e Itália.

Em Spanje, dat de meeste gevallen van apenpokken in Europa heeft, werden infecções em wijk Malasaña em Madrid teruggevoerd op een sauna – Sauna Paraíso – die sindsdien is gesloten.

Een aantal andere gemeenschappen volgden die meer gevallen relatorden, waaronder Andalusië, Galicië, Catalonië, Baskenland e Extremadura.

Een rapport van de Duitse regering aan wetgevers, verkregen door de AP, zei dat het risico om apenpokken te krijgen “voornamelijk lijkt te liggen bij seksuele contacten tussen mannen”.

De vier bevestigde gevallen in Duitsland zijn in verb gebracht met blootstelling aan feesstevenementen, waaronder op Gran Canaria en in Berlijn, zei het.

Ondertussen zijn de drie bevestigde gevallen van apenpokken in België in verb gebracht met een grootschalig fetisjfestival in de Havestad Antwerpen, zo werd vrijdag onthuld.

READ  Zinvol om mensen com hoog risico op alvleesklierkanker te screenen

Dr. David Heymann, die voorheen de afdeling spoedeisende hulp van de WHO leidde, zei dat de belangrijkste theorie om de verspreiding van de ziekte te verklaren de seksuele overdracht was tussen homo- en biseksuejeden en Belgi mann

Dr. Heymann vertelde AP dat het bekend is dat apenpokken zich kunnen verspreiden als er nauw contact is met de laesies van iemand die besmet is.

Het lijkt erop dat seksueel contact die overdracht nu heeft versterkt, zei Dr. Heymann.

Monkeypox infecteert typisch mensen in Centraal-en West-Afrika wanneer het van een wild dier, zoals knaagdieren en primaten, in mensen springt.

Gezondheidsautoriteiten hebben er bij mensen op aangedrongen om deze zomer 'waakzaam' te zijn

6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info