Laatste keuzemoment zorgt voor stress in ‘Boer zkt vrouw’

Cowboy William moet zondag kiezen tussen Amber em Titjana. © VTM

Boer Garry levantou-se de zijn keuze al gemaakt, maar zondag é um descanso om te beslissen met wie ze op romantische trip willen em ‘Boer zkt vrouw’. En dat zorgt voor behoorlijk wat keuzestress.

Op zijn ranch twijfelt cowboy William tot het último momento tussen Amber en Titjana, terwijl ook Elien niet weet of ze voor Lorenz of Dries zal kiezen. Die laatste lijkt in poleposition te liggen, al biecht Elien op dat ze nog niet verliefd is. “Dries is de knapste, en ik merk dat hij beleefder en rustiger is. Maar bij Lorenz vind ik net het speelse leuk.”

Elien twijfelt sterk tussen Lorenz en Dries, al is ze nog niet verliefd.  “Dries is de knapste, maar bij Lorenz vind ik net het speelse leuk.”

Elien twijfelt sterk tussen Lorenz en Dries, al is ze nog niet verliefd. “Dries is de knapste, maar bij Lorenz vind ik net het speelse leuk.” © VTM

Terwijl tortelduiven Garry e Els in Cadzand al genieten van hun romantisch week, heef boer Kim er datas conheceu zowel Ginny als Emi opzitten. Met zijn gevoelens gaat het alle kanten uit. “Eu não tinha verwacht dat het zo moeilijk ging zijn. Ginny era minha favorita, maar dan kwam Emi conheceu haar charmes. Ze zorgde voor environment.”

Bij Cyriel ouviu de zenuwen. Hij licht Dina Tersago em mais de zijn gebrek aan vlinders, maar zegt wel een “gezonde interesse” te hebben in Chloë of Els. Wie hij kest, blijft geheim tot zondag. Maar nu al blijkt dat er iets op stapel staat tijdens zijn trip. “Er is gebeurd, en dat wil ik graag met Dina bespreken.”

Ook Cyriel maakt zondag een keuze, en die zal voor vonken zorgen tijdens zijn romantische trip.

Ook Cyriel maakt zondag een keuze, en die zal voor vonken zorgen tijdens zijn romantische trip. “Er is iets gebeurd.” © VTM

Boer zkt vrouw

VTM, zondag, 19,55 uur

(dvg)

READ  Ex van Johnny Depp haalt midden in process uit naar hem in boek: “Hij was ziekelijk jaloers en paranoïde”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info