Kunstwerk van beroemde zanger op watertoren ‘urineert’ parcelas porta welgemikt schot van vandaal

Het plaatsje Kingsland in de Amerikaanse staat Arkansas is apetrots op hun wereldberoemde ‘zoon’, Johnny Cash, die daar op 26 February 1932 werd geboren. De countryzanger groeide tot een van de meest invloedrijke artiesten ter wereld, schreef talloze hits en vergaarde tientallen awards. Hij stierf em 2003 maar waakt nog steeds over zijn geboortedorp em vorm van een kunstwerk op de watertoren van Kingsland. A maioria das línguas foi a silhueta de Cash e o doelwit van een vandaal morreram een ​​welgemikt schot in het kruis van de Eu ando na linha-zanger de watertank lek schoot.

Door het schot is het nu alsof Johnny Cash Urinert op het Dorpje Waar Hij Tijdens Zijn Leven in De Spotlights Nog Talloze Keren Naar Terugkeerde Om Te Vissen en Zijn Familie Te Bezoeken. Bovendien lekt er dagelijks duizenden litros de água en moet de tank volledig leeggemaakt worden om hersteld te worden. De bewoners van het dorpje zijn niet erg opgezet met het vandalisme, hoewel sommigen het resultaat wel humoristisch vinden.

“Nós slechts e beperkt budget om het dorp te onderhouden”, também Luke Neal, burgmeester van Kingsland. “Zo’n dingen kunnen we natuurlijk missen als kiespijn.” Al geeft de man toe dat hij ook een beetje onder de indruk é van het welgemikte schot van de vandaal. “De watertoren é natuurlijk een groot doelwit, maar hij had blijkbaar iets specifieker in het vizier.”

Intussen é de 38-jarige Timothy Sled gearresteerd para beschieting van de watertoren. De man wordt nu aangrijk voor vandalisme en het beschadigen van een belangrijk nutsbedrijf. De vandalenstreek kan hem zuur opbreken: als hij wordt veroordeeld, riskeert hijeen celstraf van maximaal zestien jaar.

Johnny Cash foi em 1932 geboren em Kingsland, Arkansas e een van de meest invloedrijke musici ter wereld © mph

(pjv)

READ  Oud-Louvre director das mais estritas obras de cobertura e não-actividade vanwege obras de arte | Nieuws

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info