Kremlincriticus Navalny naar isoleercel omdat hij Poetin crimineel noemde | Oorlog Oekraïne na Rússia

Kremlincriticus Alexej Navalny est opnieuw in isoleercel omdat hij kritiek uitte op de gedeeltelijke mobilisatie waartoe Russisch president Vladimir Poetin de opdracht heeft gegeven. Ele é al de vijfde keer op enkele weken tijd dat Navalny naar een isoleercel wordt gestuurd.

Lees alles over de oorlog em Oekraïne em dit dossiê.

Navalny tinha Poetin er tijdens een hoorzitting woensdag van beschuldigd “honderdduizenden te betrekken bij zijn misdaden” porta hen naar de oorlog em Oekraïne te sturen. “Wat ik zei over de mobilisatie, viel niet in goede aarde”, aldus Navalny. Hij zou als straf twaalf dagen naar een isoleercel (eenzame opsluiting, red.) moeten, zo meldt nieuwswebsite Mediazona.

Ele é al de vijfde keer dat Navalny naar de isoleercel wordt gestuurd. De 46 jarige benadrukte dat hij zich niet zou laten intimidar. Vrijdag herhaalde hij zelfs zijn beschuldingen aan het adres van de Russische president. “Poetin bezoedelt het bloed van honderdduizenden met zijn mobilisatie en referenda”, aldus Navalny.

Knopje van gevangenisplunje aberto

De voorbije weken werd Navalny verschillende alleen opgesloten in de zwaarbeveiligde strafkolonie waar hij verblijft. Hij zou zich een keer verkeerd hebben voorgesteld, e também keer stond het bovenste knopje van zijn gevangenisplunje open of liep hij door of gang met zijn handen op de tapete. Volgens Navalny werden de aanklachten verzonnen om zijn politieke ambiities in de kiem te smoren en mogelijk verzet te dwarsbomen.

Op Twitter schrijft de oposição via zijn defensor dat hij “te politiek correct” zou zijn voor een gevangene. De unie van gevangenen die hij er oprichtte “wekt grote irritatie”, aldus Navalny. Midden juli richtte Navalny bovendien e internacional stichting op om corruptie the bestrijden, da Anti-Corruption Foundation (ACF). Daar é o problema do Kremlin, schrijft hij.

READ  Abd al-Salam está presente durante o julgamento e Karim não: a audiência está suspensa | fora do país

“Prijs betalen voor waarheid”

Toch lijkt de oppositieleider niet in zak en as te zitten. “Je moet een prijs betalen voor waarheid en onafhankelijkheid, en ik betaal de mijne. Ik ben er beter vanaf dan vele anderen. Hier vallen tenminste geen bommen op mij”, staat te lezen em een ​​van zijn tweets. “Wat we nu nodig hebben, is een druk op de corrupte elitevrienden van Poetin totdat ze uitendrijven”, aldus Navalny.

Olhar:

Race tegen klok voor Russen: als je mobilisatie-oproep ontvangt, mag je het land niet meer uit (+)

Russische gongens getuigen: “Wanneer de oproepingsbrief komt, zijn er twee opties: je verstoppen of sterven” (+)

Schrijnende beelden: Russen naar front na 2 semanas de treinamento

Você quer saber o que fazer na frente do trekken?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info