Kortrijk-kapitein D’Haene é scherp: “Isto é een schande voor de Jupiler Pro League” | Jupiler Pro League

De omstandigheden waren schrijnend para KV Kortrijk. Door interlandverplichtingen, blessings, schorsingen en het feit dat wintertransfers niet mochten anantreden was het puzzelen for Karim Belhocine. Er zaten voor het treffen com Antwerp slechts 4 spelers op de bank, waarvan zelfs 2 doelmannen.

De wedstrijd mais normal em 26 de dezembro gespeeld worden, maar door een corona-uitbraak bij antuérpia werd er toen beslist om de partij uit te stellen.

“Ik ben vol ongeloof dat we die wedstrijd moeten spelen”, diz Kristof D’Haene na het verlies tegen Antuérpia. “Nós zijn vandaag maar conhecemos 2 bankzitters. Em dezembro tínhamos 9 op 9 en dan wordt die wedstrijd uitgesteld.”

“Als je kijkt naar de ploeg die op het veld staat en dan zo’n prestatie levelen… Een pluim for onszelf. Dit is an schande for Jupiler Pro League. Bij mij kan het er echt niet in dat van wij die wedstrijd moeten spelen. Maar dat é het nadeel van een kleine ploeg te zijn.”

“Ik ben wel tevreden voor de ploeg. Als je kijkt hoe we gevochten hebbben, verdienen we het niet om hier vandaag te verliezen. Kortrijk krijgen ze niet klein”.

READ  Paul Herigers explora o curso BK: “Há menos areia do que eu esperava” | Campeonatos de ciclocross

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info