KNMvD wil pluimvee snel vacinaren tegen vogelgriep

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij para Diergeneeskunde (KNMvD) pleit para um snelle start van het vacinal van pluimvee tegen vogelgriep, mocht er een vaccin voorradig zijn. De dierenartsenorganisatie wil een Europees overleg rond handelsbeperkingen for gevaccineerde dieren en producten hiervan. Die beperkingen staan ​​​​een snelle introductie van het vaccin in de weg.

Zolang de afzet van gevaccineerde dieren en producten hiervan niet is geregeld, wordt er ook niet gevaccineerd en is er ook geen behoefte aan een vaccin, zo is de redenatie van de KNMvD. Vacinação é difícil, omdat als gevolg van de vogelgriepsituatie in Europe of huidige bestrijdingsmiddelen niet meer afdoende zijn, stelt de dierenartsenorganisatie.

Este tipo de combinação pode ser feito com a linguagem de áudio de várias maneiras, mas não é possível, mas também pode ser feito em uma versão mais detalhada. Overigens blijft het, naast vaccinatie, verstandig om aandacht te blijven houden para meerdere aanvullende maatregelen ter voorkoming van uitbraken van aviaire influenza. Denk hierbij aan het verhogen van de bioveiligheid en bezoekersverboden in pluimveeverblijven.

Vacinas não são geradas

Overigens zijn die vacinas nog niet praktijkrijp. Over het gebruik van de huidige beschikbare vacinas está em veldsituaties nog onvoldoende kennis, com o nome de het vaccin de virusspreiding en uitbraken kan voorkomen, stelt de KNMvD.

Een vogelgriepvaccin moet werken tegen de huidige circulerende influenzastammen en moet snel worden aangepast als het virus evolueert. Om de effectiviteit van de huidige en toekomstige vogelgriepvaccins te testin in experimentle studies en onde veldsituaties é volgens de organisatie aanvullend onderzoek nodig.

READ  Kankervaccin kan voorkomen dat tumoren teruggroeien een operatie

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info