Kleine hartritmemonitor werkt samen conheceu o paciente via aplicativo

De hartritmemonitor é vooral geschikt voor mensen die geregeld flauwvallen met onbekende oorzaak, hartkloppingen hebben de om hartritmestoornissen in de gaten te houden. “Omdat die maar af en toe optreden, zijn ze moeilijk te vangen op andere manieren zoals met een ecg (hartfilmpje) of een holterdagboek dat maximaal een week registreert”, especialista em zegt verpleegkundig “Doordat de monitor continu het hartritme in de gate houdt en 4,5 jaar kan blijven zitten, wordt een afwijking altijd geregistreerd, ook al komt die maar zelden voor. of behandeling succesvol is geweest.”

Paciente no ‘banco do motorista’

Eener groot voordeel é de koppeling com klachten die drager invoert via app. Met de eerdere typen monitoren werden gegevens over het hartritme ook al doorgestuurd naar de pacemakerpoli van het ziekenhuis, maar was er geen inzicht in de relatie met klachten, zoals hartkloppingen of duizeligheid. “Die voert de patiënt nu zelf in op zijn telefoon, samen met informatie over wat hij aan het fez. Als hij denkt ‘Dit wil ik laten nakijken’, dan kan hij de gegevens doorturen naar hetzegt Elders”, . “Door deze combinatie hebben wij meer informatie dan alleen de medische gegevens uit de monitor. Dat helpt bet stellen van een diagnostic.

Fluitje van een cent

A plataforma de monitor é een fluitje van een cent. De ingreep gebeurt poliklinisch. Bij de hartritme monitor com mensagens especiais dat een sneetje van minder e een centimeter maakt in de huid ter hoogte van het hart. Dankzij dit speciale mesje é het sneetje nooit te groot of the diep. Via dit sneetje wordt de monitor onde de huid op de juiste plek geschoven. Waar de monitor voorheen maar drie jaar meeging, is de patiënt nu voor 4,5 jaar klaar. Na de ingreep kan hij direct naar huis.

READ  Gatver, vind jij die beelden van pokken en wondjes ook zo vies? Dit é waarom

Digitale middelen

“De implantaties van deze slimme monitoren past in de visie van het CWZ om steeds meer gebruik te maken van digital middelen om zorg op afstand te kunnen bieden. the maken van de app”, zegt Erwin Zegers, cardioloog.

Porta: Nationale Zorggids
Campo: CWZ Nijmegen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info