Kinderen zagen hoe Gino (9) auto ingetrokken werd door man die zich voordeed als voetbaltrainer | Buytenland

Twee kinderen zagen hoe de 9-jarige Gino van der Straeten em 1 junho iemand die zich voordeed als voetbaltrainer naar een auto werd gelokt. Vervolgens werd het jongetje de auto ingesleurd. Dat vertelt de moeder van de kinderen die dit zagen gebeuren aan dagblad De Limburger.

De twee kinderen, een 14-jarige jongen een een 10-jarig meisje, waren op de betreffende aan het voetballen met Gino. Rond 18.30 uur kwam volgens de kinderen een man het speelveldje em Kerkrade oplopen om mesmo mee te voetballen. De man zei dat hij voetbaltrainer era. Dat verde getuigen al eerder. Hij elogios de Gino com zijn voetbalkwaliteiten e vroeg hem naar zijn auto te komen. De kinderen zagen hoe Gino vrijwillig meeliep em vervolgens de auto in werd getrokken.

Volgens Joke Hoegee, moeder van de kinderen, zijn haar zoon e dochter driemaal door de politie verhoord en moeten hun getuigenissen ‘uiterst serieus’ genoman worden. De kinderen zijn, samen met een aantal andere voetballende kinderen, de laatsten die Gino in het openbaar hebben gezien.

‘Impacto grotesco’

Hoegee laat aan De Limburger weten dat de gebeurtenissen een grote impact op de familie hebben. “Toen mijn dochter afgelopen week op tv een uitzending over Gino zag, barstte ze in tranen uit. Ze vindt het heel eng om nu met de fiets naar school te gaan hier in de buurt. Mijn zoon gaat na escola Heerlen naar, hij é wat meer gesloten. Ook hij é zeer geschokt. Ik als moeder natuurlijk ook. Het had ook één van mijn kinderen kunnen zijn die de verdachte had kunnen meenemen.”

READ  Acidente de avião privado em Milão: sibilo alto e explosão após queda de avião que matou oito | Notícia

O ministério openbaar verdenkt de 22-jarige Donny M. uit Geleen van het ontvoeren en vermoorden van Gino. M. werd een aantal dagen na de ontvoering opgepakt en zit momenteel vast in beperkingen, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat mag praten. M. moet voor psychiatrisch onderzoek naar het Pieter Baan Centrum. O homem também tinha 17 anos de idade, mas também tinha 17 anos de idade.

Omdat het een lopende zaak betreft, wil de Nederlandse politie geen uitspraken feito.

Brandjes, diefstal e alloze akkefietjes: het turbulente leven van Donny M. (+)

“Als Gino hierbij zou zijn geweest, had hij met grote ogen gekeken”: familie en vrienden herdenken overleden jongen tijdens wake (+)

Mama van erder slachtoffer van Donny M. (22) getuigt: “Hij também tinha 12 jarige zogezegd nog te jong om gestraft te worden” (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info