Kim Van Oncen escreveu uma breve entrevista. “Jij era Johnny, eu era Marina” | Liefdesbrieven van BV

“Je era zo’n echte menino de praia, de knapste van de kust. Veel te knap voor mij.” Toen ze veertien foi, teve atriz Kim Van Oncen (37) een ‘vakantieliefje’ aan zee, Tom. Em een ​​breve haalt ze twintig jaar depois herinneringen op aan hun allereerste date – één die rampzalig afliep. “Mijn grootmoeder me nome bij de kraag en zei: ‘Naar huis, gij’.”

De zomer bidt alle ingrediënten voor een vurige vakantieflirt. Dat weten BV’s ook: sommige van hen hadden een vakantielief dat hen altijd bijbleef. Em deze reeks voor nina.be schrijven de bekende koppen die oude vlam een ​​openhartige brief.

Elke zomer gingen mijn broer e ik een maand naar de Belgische kust, samen met onze grootouders. Jij foi er ook elk jaar conheceu je ouders en je jongere broer. Onze broertjes speelden samen voetbal op het strand. Maar wij – tieners onder elkaar – hadden al andere interesses…


Citar

Ik estava no periode vrij rebeldes: ik stak een sigaret op en bestelde een drinkje met Passoa. De que era ele Breezer?

Kim Van Oncen

Die ene zomer werd ik tot over mijn oren verliefd op jou. Ik era veertien jaar. Nós começamos a trabalhar na década de noventa: jij era Johnny, ik e Marina. Je era zongebruind, je had lang, blond, golvend haar en hagelwitte tanden. Een echte beachboy. En veel te knap voor mij. Je zag mij amper staan. Tot die ene keer.

Je vroeg me mee op een date, en mijn geluk kon niet op. Eindelijk era o zover. Jij en ik gingen een terrasje doen op de dijk. Ik estava no periode vrij rebeldes: ik stak een sigaret op en bestelde een drinkje met Passoa. De que era ele Breezer? Daar zat ik dan, stoer te doen aan jouw zijde, de knapste gast van de kust. En toen gebeurde het.

Ik zag je nooit meer

Mijn grootmoeder kwam eens kijken hoe mijn allereerste afspraakje verliep en ze zag me daar rocken en alcohol drinken. Ze nam me prompt bij de kraag en zei streng: ‘Naar huis, gij!’. Het was the grootste vernedering van mijn leven, Tom. Mijn wereld beirando. Ik heb het haar al lang vergeven, maar ik was op dat moment ontzetend boos op mijn grootmoeder: hoe kon ze me dat aandoen? Meu primeiro encontro com você foi meteen ook de laatste.


Citar

Onze date era alleszins ‘onvergetelijk’: als ik eraan terugdenk, vind ik het mesmo grappig als gênant.

Kim Van Oncen

Ik zag jou nooit meer terug, want de zomer erna ging ik niet meer mee op vakantie. Ik heb éen foto de ons twee, meer niet. Er is tussen ons ook nooit iets gebeurd, op een snel kusje op de mond na. A data de Maar onze era alleszins ‘onvergetelijk’: als ik eraan terugdenk, vind ik het mesmo grappig als gênant.

Ik weet total niet hoe het vandaag met jou gaat. Maar ik hoop oprecht dat je, net als ik, gelukkig dobrado no nível het. Ik wens je het allerbeste.

Olhar:

EXCLUSIVO. Elke Clijsters schrijft romantische brief aan ode liefde Todd Reid: “Toen sloeg de vonk echt over”

Atriz Kim Van Oncen é klaar om afscheid te nemen van ‘Dertigers’: “Ik droom van een rol waar echt vlees aan zit” (+)

READ  Stripfiguur Guust Flater com retorno de 30 anos

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info