Kevin De Bruyne também foi enige e gaatje em geeft Manchester City e goeie uitgangspositie na Liga dos Campeões

Zoals zo vaak in Europa trok Kevin De Bruyne (30) zijn ploeg over de streep. Dankzij zijn dertiende goal van het slaagde Man City erin om het defensieve Atlético te slopen. Maar de dat een stek in de halve finales oplevert, é nog lang niet zeker.

City rekent op Pep Guardiola om of Champions League te winnen, maar na de verloren finale van vorig jaar vraag je af of het er nog van komt. Bij Bayern lukte hem hem destijds evenmin. A última vez que ele conheceu o Duitsers probeerde – em 2016 –, werd hij in de kwartfinales uitgeschakeld door het Atlético van Simeone. Tegenstander nú: het Atlético van Simeone. Waar doelman Oblak zich dit seizoen straf genoeg al vijftig keer moest omdraaien. Maar dat nog altijd in staat é om een ​​​​defensieve masterclass neer te zetten. Dat foi gisteravond ook het enige doel, dat zag je in de eerste helft. De bezoekers hadden amper dertig procent balbezit, kwamen hoop en al driemaal over de middellijn en trapten geen enkele keer op doel. “Ze spelen offfensiever dan iedereen denkt”, tinha Guardiola nog gezegd. Não voce…

Nul reddingen

Nós ganhamos trouwens niet bekritiseren de Atletico-way. Ele é nu eenmaal de manier om zo’n heenmatch te overleven en het leek te werken. Ook City kon de eerste 45 minutos zelden gevaar creëren. Een afgeblokt schot van Kevin De Bruyne foi o meu melhor momento, dan weet je het wel. De Belg sonda z’n ploeg bem op sleeptouw te nemen, maar net als bij Sterling, Mahrez e de outro ontbrak het bij hem uma finesse de passagem. Het ging er allemaal te traag en te slordig aan toe en het centrale trio achterin bij Atlético, werd nooit in verlegenheid gebracht.

READ  BEKIJK: Boyata houdt Hertha Berlijn na Bundesliga com rake kopbal | Promoção/degradação dos play-offs 2021/2022

Zonde voor City, maar ook voor de neutrale toeschouwer, waar we onszelf toe rekenen. Nós op op spektakel, maar Ederson e Oblak gingen naar binnen zonder dat ze een bal hadden moeten pakken. De enige redding die we zagen, foi o van onze huisanalist e Proximus-co-comentarista Gert Verheyen, die bijna zijn tv-schermpje naar beneden zag tuimelen.

Kevin De Bruyne também foi enige e gaatje em geeft Manchester City e goeie uitgangspositie na Liga dos Campeões


Foto: AFP

Zonder Carrasco

De tweede helft mais beterschap brengen, maar van Yannick Carrasco ging het niet komen. De Rode Duivel é o jogador de futebol com os melhores minutos do Atlético, mas está jogando ao lado do time do Man United e do seu time do time do City. Balen, zeker omdat zijn collega-aanvallers niet in de match zaten. Neen, nós keken onze outro landgenoot om het spektakel te verzorgen en de wedstrijden open te breken. De Bruyne kreeg alvast een kans op vrijschop en een deel van het publiek veerde recht. Maar de grabbelende Oblak kon de bal nog net em twee tijden klemmen.

Guardiola gooide er net als Simeone drie verso krachten aberto naquele bleek wat City e De Bruyne no bijzonder nodig hadden. Een van hen heette mergulha Phil Foden – waarom zat die in feite op de bank? – en het duurde niet lang of die zette de prima infiltrerende De Bruyne alleen voor doel. Schuine hoek de niet, KDB foi op kruissnelheid en werkte zoals zo vaak koelbloedig af. Het was lang wachten, maar met zijn dertiende goal van het seizoen – en zijn eerste in de Champions League – zette hij het stadion alsnog in vuur en vlam.

Na een nieuwe geweldige actie van Foden teve De Bruyne nog nog de 2-0 aan de voet, mas ele leer no hoek wegleggen lukte dit keer niet. No slotminuten knalde hij ook nog eens over. O gol extra se o City encontrasse een geruststellender gevoel naar Madrid kunnen sturen, maar goed, nós zullen hem maar bedanken. Nu blijft de spanning er tenminste in.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info