Karista (14) vence ‘The Voice Kids’: “O pódio é mijn tweede thuis”

Twee vriendinen tinha ze stiekem ingelicht, maar voor alle andere mensen in haar naaste kring liep Karista al een maand met het geheim rond. Quer zíj tinha A voz das crianças gewonnen. “Héél raar”, lacht ze. “Iedereen stelde me vragen of wewenste me succes, terwijl alles al was ingeblikt.”

No final, maakte Karista indruk conheceu o número Alegre alegre. “Er era meer stress dan tijdens de voorrondes. Ik tinha mezelf ingeprent dat ik me hard mais inleven em het liedje. Dat ging prima. Ele foi meu melhor optreden. Nochtans é o número de makkelijk geen, omdat het ritme in het begin lastig is on the volgen.”

Tweede assim

Haar parcours foi niet vlekkeloos. Julia van K3 fez a audição às cegas, mas não foi aprovada, omdat Karista op het podium e hele show gaf. “Ik vond dat ze gelijk tinha. Maar in de muziekwereld gaat het niet altijd om de beste stem. Het totaalplaatje moet kloppen. Em dat opzicht was ik tevreden over mijn prestatie”, klinkt het.

Tijdens de workshops e treinador Duncan Laurence erop dat Karista zich op haar gemak voelde. “Hij weet goed hoe situações de estresse te ontmijnen. En hij vond het belangrijk om je eigenheid te bewaren op het podium. Als ik terugkijk op de wedstrijd, denk ik dat ik er sterker ben uitgekomen. Niet alleen qua karakter, maar ook op muzikaal vlak. Op voorhand dacht ik niet ver te geraken, maar toen puntje bij paaltje kwam voelde ik tot wat ik in staat was. Ik werd meer zelfzeker. Ik ben verlegen en stil, maar op het podium smijt ik me omdat ik me in mijn element voel. O pódio é mijn tweede thuis.”

Evangelho

De appel valt niet ver van de boom: na família de Karista é zingen dagelijkse kost. “Mijn moeder zong vroeger também backing vocal de Will Tura, e o zangmicrobe foi perfeito. Cale o zin zingt em het koor van de kerk waarvan mijn vader pastoor is.”

Dat é de End Time Harvester International Ministries-kerk em Antuérpia. Elke zondag é er een dienst. “Op woensdag is er Bijbelstudie. Het geloof é para mij belangrijk. Door mijn thuissituatie é gospelmuziek alomtegenwoordig em ook één van mijn favorite genders.”

Karista weet dat de jeugd veel naar hiphop de r&b luistert. “Maar gospel evolueert mee met de tijd. Zo heb je ook r&b en soulnummers in een gospelkleedje.”

solteiro

De Antwerpse volgt Latijn op het Onze-Lieve-Vrouw-College, pode ser stapt sobre naar humane wetenschappen. “Omdat ik interesse heb in hoe mensen denken, wat er omgaat in het brein. Latijn é muito rico e os exames em junho são muito importantes. Maar ik denk dat het me gaat lukken.”

Hoe ziet Karista de toekomst? “Als ik de kans krijg, wil ik verder in de muziek.” Zelf é um fã de Chandler Moore. “De Whitney Houston”. Ik vond haar stemgeluid uniek.”

Um overwinning é een studiebeurs van 10,000 euro verbnden, e Karista mocht een mais single opnemen, die na de finale uitkomt. “Een eigen versie van Algemas(louvo você), de hit de Mary Mary, waarvoor mijn hulpcoach Remko Kühne de escritura de produção. Een mentiu sobre dat je niet altijd goed in je vel zit, maar dat je soms alles moet durven los te laten. Dat soort muziek maakt de mensen blij.”

Voor Karista foi A voz das crianças fim de semana. “No começo era ik bang van alles. As entrevistas, zingen conheceu os oortjes em… ik tinha aquele allemaal nog nooit gedaan. Maar achteraf bekeken era dat zo leuk! En coach Duncan mag ik altijd bellen als ik tips nodig heb.”

READ  Kanye West quer dizer: “Kim kan niet bewijzen dat beledigingen van mij komen” | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info