júri bepaalt wie de finale speelt em ‘Huis gemaakt’

Acht maanden klusten ze de ziel uit hun lijf, maar vanavond presentren de drie overgebleven duo’s in Huis gemaakt hun eindraport. No último eindspurt krijgen Younes en Eline uit Beringen, Emiel en Alexia uit Boortmeerbeek en Cédric en Anaïs uit Antwerpen nog hulp van vrienden en familie voor de laatste afwerkingen, maar nadien wacht het overbiddelijke Dan beslissen aannemer Cerina Marchetta (40), o interieurarchitect Gert Voorjans (60) e o vasto especialista Hadisa Suleyman (32) que também estão trabalhando em conjunto para um zelfontworpen droomhuis e um leven zonder lening.

“En dat was moeilijk”, zegt Cerina Merchetta die net als haar collega’s haar punten individueel doororgaf in een envelope. “Alle koppels hebben verrast. Em positieve, maar ook em negatieve zin. Tot voor hun finaleweek vond ik het niveau van afwerking eerlijk gezegd wat lager dan in het eerste seizoen, maar door of laatste week, waarin de koppels de kans kregen de pijnpunten weg te werken, is hetijenardigau.”

Afknappers em Stokpaardjes

Een woonkamer, badkamer, keuken, tuin en slaapkamers sloopten deelnemers om ze vervolgens naar eigen smaak opnieuw op te bouwen. Elk juralid beoordeelt conheceu a experiência de zijn, e ieder zweert bij zijn fazer e não fazer. “Vijftig tinten wit en beige vind ik echt verschrikkelijk”, gruwelt Gert Voorjans, o interieurarchitect onde meer de huizen van Mick Jagger inrichtte. “Die mensen zijn jong, waarom zijn ze bang om buiten de lijntjes te kleuren? Een enriquecedor mag assimétrico zijn e móét multifunctioneel zijn. Een eettafel met zes vastgemetselde stoelen é echt zo saai. Zo’n tafel moet ook een bureau kunnen zijn of een plaats waar kinderen kunnen knutselen. Ik wil kleuren zien en een rebeldes kantje.”

Gert Voorjans, Cerina Marchetta e Hadisa Suleyman.Beld VTM

Voor Hadisa Suleyman, die al zes jaar haar eigen immokantoor heeft, moet de woning van deelnemers vooral een enduidig ​​​​verhaal vertellen. “Daarmee scoor je altijd bij mij”, zegt ze. “Als je gaat voor een vintage behangpapier moet die stijl doorlopen in de rest van de woning. Een landelijke stijl gemixt com een ​​moderne, zoiets werkt gewoon niet. Maar ik let ook op de eigenheid van de koppels, volg niet slaafs de trends. De hype van zwarte kranen snap ik bijvoorbeeld helemaal niet. Veel mensen kiezen ervoor uit gebrek aan inspiratie, maar als de hype voorbij é sta je daar jaren mais tarde conheceu je hype van toen.”

Aannemer en architect Cerina kijkt e weer vooral naar of afwerking. En ze heeft zo haar stokpaardjes. “Ik knap écht af op slordig verfwerk”, zegt Cerina. “Om te verven moet je niet superhandig zijn, dus dat is geen excuus. Oog para detalhes vind ik belangrijk. En waaraan ik echt allergisch ben é vuil en ‘vettige hoekjes’, waarin dat kan kruipen. Slecht geplaatste plinten zijn zo’n voorbeeld. Alles waar vuil in kan kruipen vermijd je beter voor een positief oordeel.”

Geen Groene Vingers

De júrileden stuurden de wedstrijd afgelopen maanden, maar in de finale vervalt hun soevereiniteit. De winnaar wordt woensdag gekozen door de kijker (que aflevering van vanavond kunnen ze tot middernacht hun stem uitbrengen) en door een panel van 25 makelaars en 50 potiële kopers die de panden al bezochten.

De job van de drie juryleden zit er dus op. Maar waar zouden ze zelf het liefste wonen? “Ik hou heel erg van wat Younes en Eline hebben gadaan in Beringen”, zegt Voorjans. “Er zijn Chinese en Marokkaanse invloeden, maar clichê wordt het nooit.” Hadisa ziet ook potencial em Portmeerbeek. “De flow van het huis klopt, de ruimtes loopen heel natuurlijk in elkaar over. Bovendien heb ik drie kinderen, de rijwoning em Antuérpia zou wellicht wat te klein zijn. (latch)Dat vindt Cerina dan weer niet. “Ik hou van de stad en Cédric en Anaïs hebben de laatste week écht geknald om het tot in de puntjes af te werken. Hun dakterras en koertje zijn perfeito para mij, quero ik heb total geen groene vingers. (latch)

Huis gemaaktvanavond, woensdag e donderdag om 20u35 op VTM

READ  Lanzarote é a localização de 'De mol' 2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info