Juntando-se ao passado, o VRT é um antijgingen de agressie para Adriaan Van den Hoof: o mesmo não é o mesmo que o outro para ver o ‘Switch’

Enkele weken voor zijn exit bij de populaire quiz Trocar Werd anangekondigd, tem que ser prevenido por VRT meerdere mesclando binnen sobre o passado do apresentador Adriaan Van den Hoof (49). Você pode ter acesso ao werkvloer, benadrukt de openbare omroep, “mas hebben hem geïnformeerd, zodat hij die privékwesties kan oplossen”.

Verjonging en vernieuwing, dat leek onlangs de drijfveer toen de openbare omroep een wissel van de wacht aankondigde bij Trocar. Adriaan Van den Hoof parou de 1 a 10 como apresentador do popular zomerquiz, StuBru-presentatrice Fien Germijns neemt over. Ele está disponível em uma grande variedade de opções de VRT momenteel doorvoert. “Ele é een beleid om meer diversiteit op het scherm te brengen. Een dat de komende maanden nog zichtbaarder zal worden”, clique aqui.

Achter de schermen speelt meer. Enkele weken geleden stapten enkele vrouwen naar of preventied van de openbare omroep om incidenten com Van den Hoof te melden. Bij Panenka, het productiehuis dat Trocar maakt, kwam een ​​anonieme short toe over ongepast gedrag van hem. Het zou naar verluidt onder meer over fysieke agressie gaan. O momento de op dat foi het nieuwe seizoen van de quiz al in voorbereiding, toen nog met Van den Hoof als host.

LEI OK. VRT kiest resoluut para verjonging: strategisch, of omdat die jongeren goedkoper zijn? “Combinatie é broodnodig”

Privésferer

O VRT vem com o VRT que se funde bem com o toque de beslissing de Van den Hoof, mas não está no mesmo apresentador do Switch. Maar em een ​​declaração hoedt de openbare omroep zich om het explícito sobre oorzaak-gevolg te hebben. Bij de VRT waren eerder al gelijkaardige klachten gemeld. “Het klopt dat de VRT een aantal vertrouwelijke en niet-anonieme fundindo heeft gekregen over Adriaan Van den Hoof. De VRT heeft de melders ontvangen e ruim de tijd genoman om naar hun verhalen te luisteren. Dat gebeurde bijeen vertrouwenspersoon, waarbij de interne procedure nauwgezet is gevolgd. Het bleek te gaan om meldingen uit de privésfeer. Nós hebben hen dan ook doorverwezen naar de juiste instanties, buiten de VRT. Veja o breve gaat sobre incidente de privacidade”, clique no comunicado.

READ  Gloria Estefan foi abusada aos 9 anos: 'Ele ameaçou me matar' | Famoso

De klachten bij de VRT kaderen volgens onze informatie in dezelfde sfeer als em breve. De openbare omroep houdt het vaag en heeft naar eigen zeggen “haar bezorgdheid uitgedrukt en Adriaan Van den Hoof mondeling geïnformeerd, zodat hij die privékwesties kon oplossen”. Ze benadrukken voorts dat er geen meldingen zijn van kandidaten van Trocar. Van den Hoof staat staat overigens niet op de loonlijst van de VRT. “Hij werkt op een niet-structurele en zelfstandige based samen met ons. Er foi para Trocar een dergelijke ad hoc samenwerking”, laten ze weten.

Vier klachten

Ele é niet de eerste keer dat er commotie é Rond Adriaan Van den Hoof. Volgens onze informatie waren er in het verleden een viertal politieklachten tegen hem in the relatedele sfeer,waarvan de laatste uit dezomer van 2020 dateert. Die zijn allemaal onderzocht, maar zijn volgens onze informatie niet meer lopend. Recente strafklachten zijn er niet en evenmin loopt er op dit moment een gerechtelijk onderzoek tegen hem. Voor alle duidelijkheid: hij zal voor die klachten strafrechtelijk dus niet vervolgd worden. De precieze inhoud van die klachten is niet bekend.

De betrokken vrouwen die we daarover contacteerden, hebben het telkens over “emotioneel misbruik en fysiek geoweld”. Al te zeer em detalhe treden doen ze liever niet. Het gaat voor hen om pijnlijke verhalen die ze niet aan de grote klok willen hangen. Nog volgens bronnen zijn de verhalen evenwel niet zwart-wit en zouden er ook tegenklachten zijn. Dat implicert dat bepaalde feiten door Van den Hoof staalhard worden ontkend. Klachten die alle kaderen in de privésfeer.

READ  O ator Danny Timmermans verloor vader als tiener in tragisch bootongeval: “Ik hoorde dat het zijn laatste puf was” (Lier)

Voor onze redactie waren Van den Hoof zelf noch zijn manager de voorbije dagen bereikbaar para comentar. Aan de VRT geeft hij wel een korte reactie. “Ik ben inderdaad door de VRT op de hoogte gebracht van hun keuze om voor een nieuwe apresentador te gaan. Maar ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat er iets anders zou spelen dan hun keuze voor vernieuwing. Er zijn tegen mij nooit formele klachten ingediend bij de VRT, noch anciãos. Er loopt ook geen enkel gerechtelijk onderzoek, daar wil ik toch duidelijk over zijn. Bovendien é er afgesproken met de VRT om na de zomer opnieuw samen te zitten om nieuwe projecten te bekijken. Dat lijkt mij toch geen slecht teken.”

(DVG, EADP, EDB, BPR e PHU)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info