Julia Fox aberta sobre relacionamento conheceu Kanye ‘Ye’ West: “Ik ben niet jaloers op Kim. Hij é nu samen met mij” | Showbizz

CelebridadesO relacionamento com Kanye ‘Ye’ West (44) é veelbesproken, com Julia Fox (32) doet al te graag zelf ook een duit in het zakje. No podcast ‘Call Her Daddy’, veja você e dan ook aberta sobre seu relacionamento com Ye, ele também é dominatrix e Kim Kardashian (41).
Kanye ‘Ye’ West liet nog maar pas weten dat hij zijn família meer bij elkaar wilde, você pode ler o erop dat ook Julia Fox daarbij hoort. Zij é um novo tijdje de nieuwe vlam van de rapper en heeft in een nieuwe podcast nu ook meer licht laten schijnen op haar relatie. Zo vertelt ze: “Ik noem hem mijn vriendje, hij noemt me zijn vriendin. Het gebeurde gewoon en het voelt erg organisch aan. Hij wil dat ik de melhor versão de mezelf wordt. Ik ben zijn muze”, klinkt het entusiasta.

De ze jaloers é dat Ye zo vaak zijn liefde para ex-vrouw Kim Kardashian uit? Julia geeft toe dat er wel nog wat gevoelens in het spel zijn, maar “Isso é menselijk. Dat is normalal”, zegt de actrice. “Maar ik weet ook dat hij nu samen is met mij.”

Dominatriz

No podcast vertelt Julia ook honderduit over haar vorige job als dominatrix. “Doordat ik dat enkel voor geld deed, kreeg ik de kans om over mijn eigen seksualiteit te leren. Daar tinha ik nooit een kans voor, want mijn seksualiteit werd altijd tegen mij gebruikt. Het was iets om te bewaken en te beschermen, in plaats van iets om te ontdekken. Maar iedereen é uma aberração. Dus ik ga daarom niet over jou oordelen, en jij niet over mij.”

READ  Princesa Charlene de Mônaco não vai fazer uma cirurgia ...

Julia heeft door haar job ook haar seksuele voorkeuren ontdekt, geeft ze toe. “Ik ben op een of andere manier fan van partnerruil”, zegt de actrice, die meteen toevoegt dat ze zoiets nog nooit gedaan heeft. “Ik ben erg jaloers en bezitterig in mijn relatie. Maar zo wil tozimjst de niet.” Dat belooft dus voor Kanye …

LEI OK:

Kanye West vraagt ​​​​God om “zijn familie weer samen te brengen”

Zijn nieuwe vlam é dominatrix: é Julia Fox de vrouw die Kanye West kan temmen?(+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info