Judoka Ellen Salens uit Beernem dichtbij een internationale medaille: “Ik mag niet te vlug tevreden zijn”

Ellen Salens abriu onlangs no judô internacional 2022 conheceu o Grand Prix em Portugal waar ze net naast het brons greep. Binnenkort neemt ze em Israel no Grand Slam de Tel Aviv, de 17 a 19 de fevereiro.

Registreer énmalig en lees onmiddelijk verder.

Nu 30 dagen toegang tot all the plus-artikels and Altijd toegang tot tot freeartikels.

Zondagmorgen. Een afspraak conheceu Ellen Salens no eetcafé De Zevende Hemel, amigo naast het station van Beernem, waar ze als zelfstandige mee is ingerido no horecazaak van haar vader Rik Salens. Zo kan zij haar werk e judosport combinam. De voorbereiding op Portugal verliep vorige maand echter niet zoals gepland. Binnen de nationale ploeg em Wilrijk foi er een uitbraak van corona. Trainingen werden geschrapt.” Eén dag van de zes era er nog Amber Ryheul en ikzelf. Geen ideale situatie, maar we konden trainen, dat was het belangrijkste”, klinkt het bij Ellen. Op de Grand Prix em Almada eindigde ze als vijfde en greep ze net naast het brons. “Het hoogste wat ik tot nu toe al behaalde op dit niveau. Em Abu Dhabi, een Grand Slam, e em Zagreb e outros Grand Prix werd ik al eens zevende. Het was er dichtbij. Maar ik era niet tevreden. Als je gegooid wordt porta iemand die melhor é, kan ik daar mee leven. Als ik verlies met een strafpunt, dat mijn eigen schuld is, dan neem ik daar geen vrede mee.”’Shido’s’Ellen en haar tegenstreefster hadden elk twee shido’s, het kleinste straf.punt in de judo. Bij drie é het gedaan. “Ele estava no tijd extra. Ik escritura een aanval. Morrer não foi embora. Na fase van de kamp mocht ik dat niet meer gedaan hebben. O treinador de Mijn foi pior. Ik vind dat goed omdat ik de laatste tijd meer besef dat ik zo benaderd moet worden. Ik mag geen trainer hebben die er een pleister oplegt en zegt dat ik mijn best heb gedaan. Beide coaches kwamen op mij af: de medaille zat in uw zak, maar je moest die niet hebben.” Nu is er Tel Aviv. Ee Grand Slam. “Ik heb er wel zin in. Fim de semana de Vorig foi er een dergelijk tornooi em Parijs. Het prikkelde wel. Ele era moeilijk om te zien. Voordien hadden weslist om Parijs niet te doen. Tussen Portugal en Israel zou dit te veel of te kort op elkaar geweest zijn. Tel Aviv palavra een outro cenário, een outro casamento.” “Het is nu vooral belangrijk om het hoofd koel te houden. Ook als ik para sta. Ik mag niet te vlug tevreden zijn. Ik hoop in de eerste plaats conheceu een goed gevoel te vertrekken. Ik weet dat ik goed bezig ben.” StageEllen blijft daarna nog mesmo em Israel, conheceu o voor de deelname de Belgische topjudoka em um palco internacional. Er volgt dan een maand geen competitie, wel enkele internationale stage in Tsjechië en Hongarije. Eind maart volgt dan de Grand Slam van Tbilisi of Antalya, em voorbereiding van het EK.(ACR)

READ  Lang é "muito claro" sobre a diferença de julgamento no Club Brugge e no Ajax: "Com certeza"

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info