Jonas Blontrock uit Oudenburg tem 18 anos: “Veel zin in greenre studies”

18 de janeiro, ele é een magische leeftijd voor jongeren. Wekelijks polsen nós naar hun plannen, dromen en verwachtingen.

Jonas Blontrock uit de Kapellestraat está em 26 de março de 18 de janeiro. Hij studeert sportwetenschappen aan Athena Oostende e começa em setembro de opleiding kinesitherapie aan de Gentse universiteit. Zijn vrije tijd gaat naar sporten, jeugdbeweging Rode Valken e zijn vriendin Yana Panesi.

Eindelijk 18, wat betekent dat voor jou?

“Niet super veel, ele é maar een cijfer. Wel ben ik blij om met de auto te leren rijden. Eerst nog mijn theoretisch examen afleggen.”

Hoe heb je je 18de verjaardag gevierd?

Met veel vrienden, van school e van de Rode Valken. Nós zijn samen em Oostende iets gaan drinken. Daarna era er nog een festje in de blokhut van onze jeugdvereniging. Ele een mooie dag conheceu mijn ouders, Yana e haar ouders. Van hen samen heb ik een mooi cadeau, een Apple Watch, gekregen.”

Waar ben je het meest trots op tot nu toe?

“In feite op alles wat ik doe. En zeker op mijn vriendin Yana. Zij é heel belangrijk voor mij. Nós kennen elkaar al van in school en van de Rode Valken, waren altijd de beste vrienden een goeie twee jaar geleden is het meer geworden.”

Hoe ziet jouw zomer er uit?

“Em julho, eu conheci Yana werken no kinderopvang van het bedrijf em Beernem waar de mama van Jana werkt. Er é daar opvang para kinderen van de werknemers. Na última semana de julho de 2008, nós op zomerkamp com Rode Valken. En de tweede week van setembro gaan Yana en ik op reis naar Portugal.”

READ  De Ketelaere como titular pela primeira vez, Vanaken e Theate também lançaram | Eliminatórias para a Copa do Mundo da UEFA de 2022

Vanaf je 18de mag je stemmen. Heb je al een idee welke partij jouw stem verdient, of interesseert politiek je totaal niet?

“Ik ben niet echt geïnteresseerd in politiek, maar zal wel de programma’s van de partijen bekijken als er verkiezingen zijn. Momenteel heb ik nog geen voorkeur.”

Corona, klimaatproblemen, oorlog… hoe kijk jij naar de toekomst?

“Er gebeurt zoveel in de wereld. Ik ben wel bewust van de klimaatopwarming en zal zeker geen afval op de grond werpen. Ook tracht ik alles te sorteren. Assim, passamos por cima de gebeurtenissen van de voorbije jaren en over de oorlog em Oekraïne. Ik zie mijn eigen toekomst toch rooskleurig. Ik ben klaar voor mijn verdere studies en heb er heel veel zin in.”

Wat betekent geluk para você?

Vooral Samen Zijn Meet Familie en Vrienden. En veel sporten. Ik ga drie keer por semana loopen e naar de fitness. Eu skato em voetbal. Door een blessure heb ik dat 5 maanden niet mogen doen.”

Waar zie je jezelf binnen tien jaar?

“Ik hoop dat ik dan een eigen kinepraktijk heb. Nog altijd gelukkig conheceu Yana. Dat we tegen dan een eigen huis en gezin hebben. En dat iedereen van familie en vrienden er nog is, dat alles goed gaat en ze allemaal gezond zijn.” (LIN)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info